Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor plaatsen van stopcontact:

Plaatsen van stopcontact

Voor een omvorming van garage naar bureau hebben wij een elektricien nodig die een extra accumulatieverwarming en een stopcontact kan plaatsen
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Diepenbeek (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van stopcontact uit heel België:

Spatwand in keuken plaatsen

Spatwand plaatsen in keuken: ongeveer 174,5 cm x 65,5 cm. Er is één stopcontact. Materiaal maakt niet zo veel uit, bij voorkeur een spatwand die uit één deel bestaat (metaal, glas, kuntstof ...). Ik bekijk graag de verschillende opties.

Stopcontacten verhogen en extra stopcontact bijplaatsen

Er moeten stopcontacten in de keuken verhoogd worden. Hiernaast moet men ook nog een extra stopcontact plaatsen. Het is voor een nieuwbouwwoning.

Duimkraantjes plaatsen + 1 stopcontact bij plaatsen

Ik zoek iemand die op korte termijn 5 kraantjes in enkele keukentjes kan bij plaatsen en op 1 plaats een extra stopcontact (of een bestaand stopcontact verplaatsen, in opbouw).5 tal 3/4 duim kraantjes met terugslagklep en beluchter plaatsen . Dit voor water en koffietoestellent e plaatsen.

Dampkap plaatsen + afkasting

De keuken is volledig zelf geplaatst, deels met recuperatiemateriaal. Boven het keukeneiland zou nog een dampkap met recirculatie moeten geplaatst worden. We zouden opteren voor een klein verlaagd plafond ter grootte van het keukeneiland (2m70 x 1m10), met ook nog extra verlichting. Elektriciteit licht + stopcontact is reeds voorzien.

Plaatsen van een poutrel

Ik had graag een bestaande deur vervangen door een opening die circa 40cm breder is. Stopcontact en thermostaat te verplaatsen. Betreft draagmuur.

Wasbak plaatsen en afwerken

Graag moet er opnieuw een wasbak geplaatst worden waar er vroeger ook een zat. Ook de verlichting vernieuwen, spiegel plaatsen, stopcontact verplaatsen en alles bekleden met hout of tegels.

Elektriciteit nakijken en camera plaatsen

In een woning : De elektriciteit nakijken worden gezien wij van plan zijn om deze terug laten herkeuren. Wij zouden ook een "camera bel" willen laten plaatsen aan de voordeur met een console in de keuken (de bekabeling is reeds voorzien) , en er is ook een extra stopcontact nodig in de garage voor de elektrische poort.

Ligbad en douche verwijderen en plaatsen van een whirlpool bad

De badkamer bestaat momenteel uit een ligbad en inloopdouche deze moeten verwijderd worden voor de plaatsing van een whirlpool-spa bad. Er moet ook een stopcontact komen voor de aansluiting van het spa bad te activeren. De kraan van het water moet verlaagt worden of verhoogd worden en de afvoer moet wat bijgesteld worden. In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk