Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Genk:

Aarding plaatsen

Er moet aarding van de tuin, tot de garage geplaatst worden. Renovatieproject.

Aardingspin bijplaatsen

Mijn huis van 1956 heeft momenteel 1 aardingspin die uitmeet op 65 ohm. Met het zicht op een herkeuring moeten er dus aardingspinnen bijgeplaatst worden. Ik zoek een bedrijf dat dit voor mij kan doen.

Elektriciteit conform maken voor herkeuring

Onze laatste keuring was niet in orde en wilde graag een vakman voor de raming van de nodige werken. Zodat deze terug gekeurd kan worden. Elektriciteit conform maken volgens rapport. Er zijn een 8- tal punten niet conform. Er zou ook een plan moeten gemaakt worden alsook.

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik wil mijn huidige elektriciteitskast vervangen , stopcontacten laten bijplaatsen , bestaande vervangen en ook nog lichtpunten plaatsen (ook buiten).

Automatiseren siersmeedpoort

Automatisatie van bestaande siersmeedpoort. Ook eventueel plaatsen van klavier op deurpoort ernaast.

Nieuwe aarding plaatsen

Er zou een nieuwe aarding moeten komen, ik heb het huis vorig jaar gekocht maar aarding is niet goed.

Elektrische schema te tekenen

Uittekenen situatieschema en ééndraadschema van ganse woning om herkeuring te laten doen

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.

Aardpin +plan

Net huis gekocht. Afgekeurd op Aardpin en elektriciteitsplan afwezig, zie bijlage. Bewoonbare oppervlakte 125m2. Ik zoek iemand die dit in orde wil brengen binnen 3 maanden. Liefst contact /offerte per mail. Tel mag, maar niet altijd bereikbaar.

Aarding leggen

Er zou een aarding gelegd moeten worden aan de voorkant van de woning. Vlak tegen de straatkant(door het voetpad dat bestaat uit klinkers - dit is ook de enige mogelijkheid, er is geen tuin -) en deze zou dan aangesloten moeten worden aan een bestaande nieuw bord. Er moet ook een gat geboord worden door de buitenmuur (dikke massieve muur). Er is een foto toegevoegd. De situering is uiterst links lang het raam.