Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hasselt:

Plaatsen van verlichting

Plafondverlichting plaatsen. Graag opbouw ledverlichting maar andere suggesties zijn ook welkom.

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen voor ca 5.000 KW/h Dak ligt zuid gericht

Aarding plaatsen vanuit zekeringskast

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen maar moet een goede aarding hebben want bestaande is verouderd alsook eventueel een verzwaring van 15 naar 20 of 25 ampere in de hoofdkast . Ik had dit graag deze week nog gerealiseerd.

Schakelaars vervangen

Na 20 jaar beginnen de schakelaars het één voor één te begeven in de meest gebruikte ruimten van het huis.

Nakijken en onderhoud van elektrische verwarmingsinstallatie

Ondanks het feit dat de thermostaat af staat, blijft één van de radiatoren toch nog plaatselijk warmte geven. Graag nazicht van de installatie en oplossing van het probleem. De installatie is geplaatst in de jaren negentig. Thermostaat merk: Eberle. Verwarmingselementen merk: Olsberg.

Vernieuwen van elektriciteit

Vernieuwen van elektriciteitsinstallatie. Vernieuwen van zekeringskast. Alléénstaande woning.

Gsm module installeren in 2 liften

Ons gebouw telt 2 liften en we overwegen de vaste lijn te vervangen door een gsm module.

Aansluiten laadpaal elektrische wagen

Oud huis in renovatie: Huidig 230V 40A - verzwaring aangevraagd Infrax naar 400V 32A. Vernieuwen zekeringkast maar met behoud van huidige installatie (volledige vervanging volgend jaar) + aansluiten Tesla wallcharger.

Opstellen schema voor keuring

Graag had ik een vakman ontvangen voor het opmaken van een schema van de elektrische installatie met het oog op een herkeuringsverslag vlgs het AREI.

Nieuwe aardpen plaatsen

Bij controle voor het plaatsen van zonnepanelen blijkt dat de aardpen van mijn elektrische installatie niet voldoet. Er zou een nieuwe aardpen moeten geplaatst worden .