Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hasselt:

Vernieuwen van elektriciteit

Vernieuwen van elektriciteitsinstallatie. Vernieuwen van zekeringskast. Alléénstaande woning.

Gsm module installeren in 2 liften

Ons gebouw telt 2 liften en we overwegen de vaste lijn te vervangen door een gsm module.

Aansluiten laadpaal elektrische wagen

Oud huis in renovatie: Huidig 230V 40A - verzwaring aangevraagd Infrax naar 400V 32A. Vernieuwen zekeringkast maar met behoud van huidige installatie (volledige vervanging volgend jaar) + aansluiten Tesla wallcharger.

Opstellen schema voor keuring

Graag had ik een vakman ontvangen voor het opmaken van een schema van de elektrische installatie met het oog op een herkeuringsverslag vlgs het AREI.

Nieuwe aardpen plaatsen

Bij controle voor het plaatsen van zonnepanelen blijkt dat de aardpen van mijn elektrische installatie niet voldoet. Er zou een nieuwe aardpen moeten geplaatst worden .

Verlichtingsprobleem oplossen

Er is een verlichtingsprobleem, iets met het licht.

Elektriciteit installatie

Elektriciteit aanpassen volgens rapport

Kortsluiting elecktriciteit herstellen

Plotse kortsluiting circuit in de living. Alle stopcontacten werken momenteel niet meer. Ik heb reeds alle stekkers uitgetrokken maar het probleem is nog niet opgelost.

Nieuwe zekeringkast plaatsen

Ik had graag mijn zekeringskast laten vervangen en laten aanpassen aan de huidige normen.

Electriciteit installatie conform maken

Ik wil een studio kopen, maar na keuring is de installatie beoordeeld als 'niet conform'. Vastgestelde inbreuken: - Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI) - Het situatieschema ontbreekt (MB). - Niet gebruikte openingen in het bord zijn niet afgedicht (art. 49, 248 AREI). - Bord dient proper gemaakt te worden. - De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). - Het gebruik van lusterklemmen is verboden. - De verbindingen dienen te gebeuren in borden, in aftakdozen, aan de klemmen van stopcontacten, schakelaars of in de verlichtingstoestellen (art. 207 AREI) - Diff dienst afgestemd te worden op binnenkomend amperage. - De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog (art. 86-87 AREI). - He