Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor grundfos regenwaterpomp herstellen:

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Mijn regenwaterpomp (Grundfoss pomp MQ45) werkt niet meer, ik gebruik deze enkel voor de wasmachine en wc. Op zoek naar een vakman om herstelling uit te voeren.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Heers (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grundfos regenwaterpomp herstellen uit heel België:

Nakijken of herstellen regenwaterpomp

we hebben in 2016 een zelfaanzuigende regenwaterpomp scala 2 grundfos laten plaatsen. Het optrekken van water gebeurd al geruime tijd met kleine tussenpauzen wat in het begin niet geval was. Gisteren kregen we ineens daardoor kortsluiting in ons elektriciteitsnet. Waterpomp afgezet en probleem was opgelost. Graag zouden we de regenwaterpomp opnieuw willen gebruiken en zoeken iemand die kan komen kijken om te zien wat er juist aan de hand is.

Grundfos regenwaterpomp repareren

De Grundfos Hydrofoorgroep MQ 3 - 45 slaat wel aan maar pomp geen water op. De pomp blijft brommen en gaat na een lange tijd in de alarm stand. De put is vol, de pomp is net twee jaar oud en wordt gebruikt voor het toilet en het wasmachine.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

De pomp lekt, we zoeken een vakman om deze te herstellen.

Regenwaterpomp en een vuilwaterpomp vervangen

Vervangen van twee opvoerpompen want die zijn defect. Merk Grundfos. Gaat om regenwaterpomp en vuilwaterpomp.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Onze regenwaterpomp Grundfos slaat steeds in alarm.

Regenwaterpomp Grundfos MQ3-45B herstellen

Onze regenwaterpomp Grundfos MQ3-45B functioneert niet meer naar behoren. Bij het sassen van het toilet slaat de pomp 8-9 keer aan en uit vooraleer al het water opnieuw is bijgevuld in het toilet. Waarschijnlijk kan de pomp dus onvoldoende zijn druk opbouwen.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Onze grundfos regenwaterpomp (louter in functie voor het toilet) slaat sinds dit weekend steeds in alarm. Circuit van toilet werkt bijgevolg niet meer. Het systeem werd geïnstalleerd door de vorige eigenaars van onze woning.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Grundfos RMQ-B waterpomp gaat steeds in alarm. Alarm gaat weg na doorspoelen toilet. Staat geïnstalleerd in nieuwbouwwoning van 9j oud. Systeem staat al jaren op stadswater omdat we nooit proper (modder en stinkend) water in wc hadden.