Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lanaken:

Elektrische keuring in orde maken

Er is een keuring geweest en de installatie voldoet niet aan de Arie. Graag willen wij een indicatie wat dit +/- kan gaan kosten. Wij verwachten geen detailberekening aangezien we de indicatie willen gebruiken voor aankoop woning. Inbreuken zijn: Schema's en plannen – te voorzien Metingen – te verwezelijken Verdeelborden – verdeelbord onderste rij Bescherming tegen stroom – verdeelbord onderste rij Elektrische installatie – aan CV Leidingen en kleurcode – kelder voeding drijfkracht / verdeerbord deff / 3f stopcontact aan kast

Stroomkabels trekken en aarding voorzien

Nieuwe stroomleidingen leggen van zekeringskast naar stopcontacten doorheen het huis. Aarding moet er ook bijkomen.

In orde brengen afgekeurde electriciteit met attest

Bij aankoop woning is de elektrische installatie van mijn woning afgekeurd. De volgende codes staan vermeld op de inbreuken bestaande installatie: 1501, 1502= schema's 1203= spreidingsweerstand onder 30 ohm brengen Tevens de installatie direct keuren zodat deze goedgekeurd is.

Keuring werfkast

Keuring werfkast voor nieuwbouw.

Probleem in elektriciteitkast oplossen

Een van de elektriciteitsdraden bij de stoppen is doorgesmolten (zonder dat de automaat afgeslagen is) waarschijnlijk door overbelasting. Wij willen graag dat iemand hier naar kan kijken om de elektriciteitskast in orde te maken. Het vervangen van de elektriciteitskast behoort tot een optie als het niet anders kan. Wel onder voorwaarden dat er een offerte vooraf gemaakt kan worden van de eventuele kosten.

Renovatie elektriciteit woning

Het volledig vernieuwen van de elektriciteit in de onlangs aangekochte woning.

Elektriciteit nieuwbouw

Volledige elektriciteitswerken uitvoeren in nieuwbouwwoning. Woning is houtskeletbouw. Elektriciteit wordt opbouw, waarna afdichting d.m.v. technische spouw + beplating. Elektriciteitsplan beschikbaar, kan per email worden toegestuurd. Graag all-inclusive offerte.

Nieuwbouw 4 appartementen

Nieuwbouw 4 appartementen

Aanpassen electriciteits systeem in een ...

Aanpassen electriciteits systeem in een woning

nieuwbouw woning in aanbouw, volledig ...

nieuwbouw woning in aanbouw, volledig electriciteit aanleggen