Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leopoldsburg:

Led verlichting in kornissen vervangen

Ik wil led verlichting in de huidige kornissen laten plaatsen voor aan en achteraan de woning

Nieuwe electriciteitsinstallatie plaatsen in huis

Het huis dat we gekocht hebben voorzien van een nieuwe installatie. Het is ongeveer 230 m². Dit is voor een renovatie.

Elektriciteit aaansluiten

30 stopcontacten in de' kelder en magazijn van 225m² plaatsen 2 elektriciteitskasten plaatsen 1 x appartement (180m²) 1x winkel en kelder De volledige aansluiting en elektriciteitswerken uitvoeren voor gans het gebouw.

Elektriciteit volledig vernieuwen

Renovatie van een woning van 1956, volledige elektriciteit moet vernieuwd worden. Het is tevens de bedoeling om gelijkvloers en eerste verdieping als 2 appartementen te verhuren en de tweede verdieping te verhuren als studio. Er zouden dus 3 aparte tellers voorzien moeten zijn. De oude elektriciteit afbreken zal door ons gebeuren en wij zullen ook helpen tijdens de werken zelf waar nodig/mogelijk.

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Herstellen van inbreuken bij elektriciteit. Rapport ter beschikking.

Electriciteit terugplaatsen schakelaars

Terugplaatsen van schakelaars

Kortsluiting oplossen

Zsm ivm kortsluiting

Nieuwboouw

Wens zo veel als mogelijk zelf te doen, zoals inslijpen, leggen bedrading, ...

Aanpassing volgens keuring

Bij het keuren van onze elektriciteit hebben wij volgende opmerkingen gekregen die aangepast moeten worden: - Hoofddifferentieel dient over volledige installatie spanningsloos te zitten - Schema's aanpassen (zijn aanwezig maar staan een aantal fouten in volgens de keurder) - Zekeringen aanpassen

Volledige electriciteit en verlichting ...

Volledige electriciteit en verlichting installeren op bovenverdieping, 2 slaapkamers, hobbyruimte, zolderruimte en sanitair ruimte.