Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor led verlichting in kornissen vervangen:

Led verlichting in kornissen vervangen

Ik wil led verlichting in de huidige kornissen laten plaatsen voor aan en achteraan de woning
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor led verlichting in kornissen vervangen uit heel België:

Electriciteitswerken uitvoeren

Er moeten leidingen bij en de kast vervangen worden plus nazicht. ook buitenverlichting van halogeen naar led en verlichting naar tuinhuis vervangen.

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

1 dubbele kwartdraai trap gesloten , met zijkanten en geïntegreerde LED verlichting met bewegingssensor evtl trapleuning te voorzien

Trap met hout bekleden

Bekleden van 13 tredes met laminaat, gelijkaardig aan de reeds geplaatste laminaatvloer. Met veiligheidstrips en indien mogelijk met led-verlichting

Open trap bekleden

Momenteel hebben wij een houten trap met led verlichting en zwarte tapijt. De trap van de leefruimte naar de hal is momenteel langs weerskanten gesloten tussen een muur. 1 van deze muren zal verdwijnen, waardoor we een open trap zullen hebben. Het gaat om 12 treden, rechte trap om deze daarna te bekleden.

Houten trap met led verlichting plaatsen

Rechte trap plaatsen. Ongeveer 15 treden een kwart naar links 80 cm breed 250 cm hoog 300 cm lang een l trap met onder treed led verlichting de trap van rubberwood.

Houten trap plaatsen tussen twee muren met LED verlichting

Er moet een nieuwe trap, een nieuw trap gat komen met bovenaan een kwartslag naar rechts. De trap zelf mag klassiek zijn. Eventueel met led verlichting. Er moet beneden ook nog een gat in de muur komen voor de trap. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, tussen twee muren.

Steenkorven plaatsen

Steenkorf omheining als afsluiting plaatsen. Ongeveer 126. 66 meter. En de hoogte 2 m hoog en minstens 30 diepte. Qua invulling zou de voorkeur gaan naar donkere lavasteen en een rij glasblokken (met led-verlichting in de toekomst)

Plaatsen van houten trapleuning en omkasting rolluiken

Ik zoek een vakman om mijn rolluiken in mdf te laten omkasten. Het gaat over de rolluikkasten van 'opbouw'rolluiken. Hierdoor zijn er geen koude bruggen mogelijk en hoeft er ook geen isolatie meer geplaatst te worden. Dit zit al reeds in de rolluikkast zelf. Het gaat over een 13 tal rolluik omkastingen. Deze zijn al reeds geplaatst en ook al bepleisterd. Graag hadden we ook een houten trapleuning van 4 meter lang met led verlichting willen plaatsen.