Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Maaseik:

Opstellen van een ééndraadsschema

éénndraadsschema opstellen in een appartement voor verkoop van appartement. Appartement van 160 m².

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Ik heb onder bij de gemeenschappelijke berging. 1 coax kabel naar boven 1ste verdieping lopen. Er moet nog een sat kabel getrokken worden langs de coax kabel.

Nazicht stroomverlies

Ik verbruik elke dag ± 15Kw aan stroom waarvan ik niet weet waar dat verbruik zit. Ik heb al een paar keer een test gedaan, door alle zekeringen af te zetten en één voor één terug op te zetten om trachten te zien op welke kring het verbruik zit. Helaas, ik vind niets en toch is er verbruik! Ik zou graag een vakman dit eens laten doormeten.

Vernieuwing en afwerking bedrading

Vernieuwing is al grotendeels gebeurt de bedrading hoeft alleen nog verder worden afgemaakt op onderverdieping en een aarde, en de keuring van de elektriciteit

Elektrische aansluitingen keuken

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dienen enkele stopcontacten geplaatst te worden.