Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor opstellen van een ééndraadsschema:

Opstellen van een ééndraadsschema

éénndraadsschema opstellen in een appartement voor verkoop van appartement. Appartement van 160 m².
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Maaseik (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opstellen van een ééndraadsschema uit heel België:

Opstellen van eendraadschema en keuring

Er werden 10xLG 320WP zonnepanelen geplaatst, inclusief omvormer Solaredge 2. 0 en 10 optimizers. Ik ben nog op zoek naar een opmaak ééndraadsschema en keuring naderhand hiervoor.

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik kocht reeds geruime tijd terug een appartement maar er waren een aantal kleine inbreuken en het attest van elektrische keuring is niet confrom. Ik beschik niet over een ééndraadsschema of een situatieschets en wil dit helemaal in orde.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan . Als gevolg van elektrische keuring dient een ééndraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers. Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.

Elektrisch plan opstellen

Is het indien mogelijk langs te komen voor het opstellen van een ééndraadsschema en een situatieschema van de elektrische installatie aub? Ik heb dit nodig voor de keuring van de elektrische installatie. Het betreft een studio van 30 vierkante meter te Gent. Heeft u een indicatie van de kostprijs hiervan?

Controle installatie en opstellen schema voor keuring

Graag offerte voor maken ééndraadsschema en situatieschema,aanvaard door keuringsorganisme zodat installatie kan gekeurd worden. Oppervlakte +-150m2 - 'fermettestijl' Woning 1987 Keuringsverslag 1987 Vinçotte aanwezig. Grondplan beschikbaar (zonder aanduidingen elektr) In zekeringskast staat aangegeven welke zekering wat zekert.