Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sint Truiden:

Elektriciteitskast vervangen + schema’s maken

Zekeringkast vervangen. Momenteel nog een ouder model. Ook de verplichte schema's e.d. ontbreken nu.

Plaatsen elektrische boiler

Plaatsen van elektrische boiler in plaats van de reeds aanwezig boiler op aardgas

Stroomverlies opsporen

We hebben een bedrijf met een torenhoog verbruik, elk jaar komt er telkens een 20% bij zonder er nog maar iets veranderd. We hebben al zeer veel lampen veranderd naar led. Dus graag iemand die gespecialiseerd is in het opsporen van mogelijke lekken.

Electriciteitsklusjes uitvoeren

Op terras lampen vervangen; in living nakijken van staanlamp; plaatsen van stekker op terras.

Electriciteit vernieuwen

Betreft elektriciteitswerken: In mijn appartement komt er een nieuwe keuken, dus daar moet de elektriciteit vernieuwd worden. Ook in de andere kamers bijplaatsen van stopcontacten, vervangen van bestaande en vervangen van lichtschakelaars.

Nazicht van elektriciteit

De bestaande elektrische verwarming moet vervangen worden, of hersteld (maar dat betwijfel ik). Spots aansluiten. Stopcontacten nakijken, en enkele verplaatsen. Controle van de rest van de elektriciteit.

Automatische deuropener plaatsen

Onze voordeur moet uitgerust worden met een automatische deuropener, die met behulp van de rolstoel van mijn echtgenoot, kan geopend worden. Rolstoel heeft bluetooth en infraroodmogelijkheden.

Elektrisch installatiebedrijf

opmerkingen vinçotte - controle elektrische laagspanningsinstallatie - burelen + labo: 1) alle oude borden beter afschermen tegen directe aanraking ofwel enkel te openen door BA5 2) bord refter kabels boven bord terug bevestigen 3) borden zijn te voorzien van aanduidingen: bordspanning, bordnr., gevaarteken 4) deze installatie werd gebouwd volgens het TT principe - bijvolg diff. schakelaars te voorzien op alle borden

wij hebben pas een huis gekocht, en daar ...

wij hebben pas een huis gekocht, en daar zou eigenlijk volledig nieuwe elektriciteit moeten gelegd worden. zou graag een weten wat wij da ongeveer zou kosten

De electriciteit ligt al. Moet nagekeken ...

De electriciteit ligt al. Moet nagekeken worden of alles volgens norm is en de keuring moet verzorgd worden.