Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Wimmertingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Wimmertingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Wimmertingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Wimmertingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wimmertingen:

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen voor ca 5.000 KW/h Dak ligt zuid gericht

Zonnepanneel platdak

5000 watt zonnepanelen plaatsen op nieuwbouw Dak oppervlakte 6mx11m

Nieuwe elektriciteit aanleggen

Volledig nieuwe elektriciteit aanleggen in nieuwbouwwoning van ong. >200m².

Elektrisch schema woonhuis en eendraadsschema

Electrisch schema en eendraadsschema opmaken voor woonhuis te verkopen.

Elektriciteit vervangen en vernieuwen

Recent kochten we een woning van 1958, die aan renovatie toe is. Graag willen we het bestaande elektriciteitscircuit vernieuwen en uitbreiden voor de volledige woning.

Elektriciteit volledig renoveren

Wij hebben een huis gekocht van 1951 en willen de volledige elektrische installatie vernieuwen. Indeling, gelijkvloers, inkom, keuken, woonkamer, berging, 1ste verdieping met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ook een tweede verdieping. Het gaat om een open bebouwing.

Elektriciteit plaatsen van tussenmeter in kelder

Ik zou graag een tussenmeter laten plaatsen in de kelder alsook nieuwe kabels aan bestaande lampen, stopcontacten, buitenverlichting naar de tussenmeter

Doorlussen electriciteit en aansluiten verlichting

Stroom aftakken van lichtpunt in toilet via muur doorgelust naar berging om LED-lamp aan te sluiten. Er moet door muur geboord worden. Bedoeling is dat men licht in berging kan aandoen zonder dat licht in toilet aangaat en omgekeerd. In berging mag niet in muur geslepen worden om lichtschakelaar te bedienen, dus graag draadloos tussen lamp en schakelaar.

Elektriciteit uitbreiden/vernieuwen

Deels vernieuwen elektriciteit, deel is gebeurt maar moet nagekeken worden. Plan elektriciteit opmaken. Electriciteit keuringsklaar maken.

Elektriciteitskast vervangen + schema’s maken

Zekeringkast vervangen. Momenteel nog een ouder model. Ook de verplichte schema's e.d. ontbreken nu.