Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten:

Aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten

Graag wil ik in mijn berging elektriciteit laten aansluiten en de oude stopcontacten vervangen.

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

ik heb een nieuwe keuken geplaatst en zo zijn er door een vriend ook wat stopcontacten en schakelaars bijgezet. Nu merk ik dat er op sommige toestellen stroom zit en een bepaalde schakelaar laat zich niet aansluiten of de zekering springt. Na een grote verbouwing is het aangeraden om de elektriciteit nog eens te laten keuren heb ik gelezen dus ik wil dit graag in orde hebben.

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik ben op zoek naar een professionele elektricien die de keuring gaat begeleiden. Er zijn ook nog kleine werkjes nodig (dimmer installeren, stopcontact, lampen buiten aansluiten) Ik schat ongeveer 1 dag werk. De installatie is nieuw, van 6 jaar geleden. Maar die was nooit gekeurd omdat de vorige elektricien is ziek geworden (een heel oude man). Het gaat over een volledig gerenoveerd herenhuis in centrum Antwerpen, 200m²

Aanpassingen of vernieuwen verouderde elektriciteit in woning

Renovatie elektriciteit. Kan zijn dat de elektriciteit volledig moet worden vernieuwd. een algemene aarding aanwezig. Situatieschema aanmaken. Kringen aanduiden. Stopcontacten met aardingspin aansluiten.

Basis elektriciteit aansluiten

Elektriciteitskast plaatsen met de basis aansluitingen en voor aantal lichten en stopcontacten gelijk aan het aantal aanwezige kamers. 2 3fasige aansluitingen voor kookvuur/oven en een aansluiting voor gas en water puur voor een toilet en een douche

Aansluiten warmtepomp zwembad op elektriciteit

De warmtepomp van het zwembad is reeds aangesloten, moet enkel 3g4 kabel nog worden aangesloten op elektriciteit.

Elektriciteit aansluiten aan verdeelkast

Ik heb een atelier gebouwd los van het huis. De elektriciteit is gelegd (twee circuits met lichten en twee met stekkers). Al wat er nu nog moet gebeuren is de verdeelkast van de atelier aansluiten op de hoofdverdeelkast (ongeveer 25m. Van elkaar). Vermoedelijk is er niet genoeg ruimte in de bestaande verdeelkast.

Nazicht en vernieuwen elektriciteit

Steken van nieuwe elektriciteitskast + aansluiten aarding (aarding ligt reeds klaar, maar niet aangesloten). Herdoen van schakelaar slaapkamer bureau (nu gaat het licht in de bureau uit als die in de slaapkamer aangaat, ze moeten samen kunnen branden). Eventueel plaatsen extra stopcontact bureau.