Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken:

Electriciteitswerken voor een renovatieproject uitvoeren

Voor een pand in renovatie ben ik op zoek naar een electriciën, de bekabeling is reeds geplaatst doorheen de woning alsook de inbouwdozen. De uit te voeren werkzaamheden zijn aansluiten en plaatsen van stopcontacten/schakelaars alsook het plaatsen van zekeringen en aansluiten. Men moet ook een elektrisch schema voor de keuring opmaken.

Aansluiten reeds gelegde electriciteitsdraden van rolluiken

Aansluiten op electriciteitsnet van de onlangs gezette rolluiken. De draden liggen er al. Nog aansluiten en mooi verwerken tegen muur en plafond. Tevens de spots nakijken en/of vervangen door led.

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.

Aansluiten warmtepomp zwembad op elektriciteit

De warmtepomp van het zwembad is reeds aangesloten, moet enkel 3g4 kabel nog worden aangesloten op elektriciteit.

Nazicht en vernieuwen elektriciteit

Steken van nieuwe elektriciteitskast + aansluiten aarding (aarding ligt reeds klaar, maar niet aangesloten). Herdoen van schakelaar slaapkamer bureau (nu gaat het licht in de bureau uit als die in de slaapkamer aangaat, ze moeten samen kunnen branden). Eventueel plaatsen extra stopcontact bureau.

Aansluiten LED spots

In onze toonzaal moeten dringend een 25 tal spots aangesloten worden op het circuit. De opbousspots zijn reeds gemonteerd op het plafond, enkel de aansluiting moet dringend gebeuren. Is vermoedelijk een dikke dag werk. Stelling kunnen wij ter beschkiing stellen (plafond is 380 cm hoog)

Aanpassingen elektriciteit nodig en nieuw zekeringskast plaatsen

Ik wil een nieuwe zekeringskast laten plaatsen, eventueel met recuperatie van bestaande zekeringen. Er moet ook een nieuwe electriciteitskast geplaatst worden (verzwaring van de installatie van 1 fase naar 3 fase), deze nieuwe kast hangt niet meer langs de zekeringkast en er moet een nieuwe kabel getrokken worden (+- 25 m). Indien mogelijk zou deze kabel nog moeten kunnen aansluiten op de reeds bestaande kabel die naar de zekeringkast gaat (om geen plafond open te moeten breken), maar dat moet bekeken worden.

Distributie- en internetkabels aansluiten

In mijn woning werden de kabels voor televisie en internet reeds doorgetrokken, enkele dienen ze nog aangesloten te worden (fiches er op plaatsen). De distributie werd reeds aangesloten maar blijkt geen signaal door te geven.