Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren:

Kleinere elektriciteitswerken uit te voeren

Stopcontact verplaatsen en schakelaar monteren in badkamer voor aansluiting sauna. Ook stopcontact in de keuken vervangen. Elektriciteit werkt niet in een kamer boven. Probleem bij schakelaar of kabels. Er is ook in de keuken een reeds gekochte kraan te installeren en een aantal lampen aan te brengen. Tot slotte ook een elektrische thermostaat vervangen en radiator in de badkamer verplaatsen

Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

2 stopcontacten plaatsen, buitenverlichting voorzien. Ook schema’s maken om keuring te laten doen.

Elektriciteitswerken

Het komende jaar plannen wij een grondige verbouwing van onze woning - starten met een aantal elektriciteitswerken. De vergunning is verkregen, dus kunnen we nu aan de slag. Deze eerste fase, met een aantal kleinere werken, is behoorlijk dringend i.f.v. AREI en als voorbereiding op de daarop volgende fasen.

Het gaat om een aantal kleinere ...

Het gaat om een aantal kleinere ingrepen: stopcontact ontdubbelen, fornuis was stuk door kortsluiting nieuw fornuis werkt niet waarschijnlijk wegens vocht in kabel dus nieuwe leiding, zekeringen vervangen, dampkapverlichting herstellen, opmerkingen SGS oplossen.