Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning:

Alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning

We hebben een huis gekocht, en de elektriciteit moet conform gezet worden. We hebben de nodige informatie thuis liggen.

Elektriciteit conform maken

Het huis is niet conform betreffende de elektriciteit ondanks het feit dat het in 1997 gebouwd is. Wat ons doet besluiten dat de huidige eigenaars zelf een aantal dingen hebben gedaan. Ik wil graag een expert die met ons alles bekijkt en de elektriciteit conform kan maken.

Elektriciteitsinstallatie conform maken

De installatie conform laten maken. Ik vermoed dat alles opnieuw zal moeten gedaan worden. Liefst voor de verhuis die voorlopig gepland staat in maart-april. Keuring zit in bijlage.

Elektriciteit conform maken in appartement

Heb net een opbrengeigendom gekocht waarvan 2 appartementen de elektriciteit moet conform gemaakt worden. Alles omtrent de elektriciteit moet vernieuwd worden, conform gemaakt worden. Graag in de bijlagen meer informatie over wat er zou moeten gebeuren.

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.

Conform maken elektriciteit

Opmerkingen keuringsrapport: Geen schema's aanwezig. Continuïteit van de aarding van de stopcontacten voldoet niet. Hoeveel zou het kosten om alles conform te krijgen?

Elektrische installatie conform maken

Afgekeurde installatie: - ofwel in orde brengen en herkeuren - ofwel alles vernieuwen