Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Coaxkabel trekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Coaxkabel trekken:

Coaxkabel trekken

Coaxkabel trekken + zoeken

Coaxkabel leggen

Ik woon in een appartement op de vierde verdieping. De coaxkabel voor internet is maar tot het derde doorgetrokken waardoor er een heel slechte verbinding is. Graag wil ik de coaxkabel tot aan mijn verdiep laten trekken zodat Telenet deze kan aansluiten.

Coax telenetkabel trekken

Er moet een Telenet coaxkabel geplaatst worden vanaf de straat tot op dakappartement 3de verdieping. Burgstraat in Gent.

Coaxkabel trekken

Woon in een studio op de 3de verdieping Heb geen coaxkabel hier voor internet en tv moet hem van onder naar boven trekken. Van buiten naar binnen.

Coax kabel trekken en reparatie deurbel

Voor huurpand zoeken we een elektrieker die kan langskomen en bekijken op welke manier we best een coaxkabel kunnen voorzien zodat Telenet het nodige kan doen voor het internet in het gebouw (trainingslokalen op 1ste en 3de verdiep). Ofwel dient de kabel van buitenaf naar binnen getrokken worden, ofwel kan men via gebouw er langs een kabel doortrekken. Een bezoek ter plaatse is noodzakelijk, om te bepalen wat de beste en voordeligste oplossing is voor ons. Verder werkt de deurbel niet meer, en zou deze ook moeten hersteld worden.

Coax kabel trekken

De coaxkabel zou van op de aansluiting aan de gevel tot in de winkel moeten komen. Op deze manier kan Telenet een installatie komen doen.

Coax kabel laten trekken

Ik had graag een coaxkabel laten doortrekken naar de slaapkamers er is een bestaande coaxkabel aanwezig.

Coax kabel laten trekken tot 2de verdiep

Graag had ik een coaxkabel getrokken naar de tweede verdieping voor een telenet aansluiting.