Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Dringend plaatsen nieuwe parlofoon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dringend plaatsen nieuwe parlofoon:

Dringend plaatsen nieuwe parlofoon

Nieuwe parlofoon plaatsen: 1 buitenunit 1 binnenunit videofoon 2 binnenunit parlofoon

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.

Vernieuwen van elektriciteit

Volledig nieuwe elektriciteit en kast. Buitenverlichting en Vodafone met dubbele ontvanger plaatsen. Zeer dringend, want moet september open en schilder moet nog komen en vloerder.

Stopcontacten plaatsen

In een oud huis uit jaren 40's dienen er extra stopcontacten geplaatst te worden en waarschijnlijk nog meer. Meest dringend is het eerste verdiep, aangezien het gelijkvloers momenteel meer op een bouwverf trekt. U mag gerust komen kijken. Bij interesse, mag u me steeds contacteren na 17 uur of ten alle tijden in het weekend. Ik ben ook steeds via mail te bereiken.

Herstelling stopcontacten in keuken + plaatsen lampen in keuken

In onze gerenoveerde keuken stellen zich 2 problemen: 1) door het plaatsen van een achterwand is de afstand te lang geworden voor de stopcontactenom terug vastgehecht te kunnen worden. Er dienen waarschijnlijk nieuwe doosjes geplaatst te worden of de bestaande dienen voorzien te waorden van langere klauwen zodat ze achteraan vastgehecht kunnen worden 2) de wandlichten aan de achterwand dienen geïnstalleerd te worden. Wij plannen een nakende verkoop en zijn dus DRINGEND op zoek naar een vakman die dit kan komen uitvoeren.

Inbouwspots-afwerken elektriciteit

Het betreft een nieuwe elektrische installatie. Werkzaamheden die dringend moeten gebeuren : - plaatsing inbouwspots (10 stuks). - eenheidsschema , principieel schema uittekenen. - elke keuring laten uitvoeren. - 3 buitenspots plaatsen. Graag zouden we werk voor 1 Februari gedaan willen hebben.