Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Eendraadschema en situatieschets opstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Eendraadschema en situatieschets opstellen:

Eendraadschema en situatieschets opstellen

Tekenen van een eendraadschema en situatieschets. Electriciteitsnet was niet conform toen we ons huis hadden gekocht. Inmiddels hebben we wat gerenoveerd. Er is een tweede zekeringkast bij gekomen.

Eendraadschema en situatieschema opstellen

Electriciteit zelf aangelegd bij verbouwing en zou nu graag een eendraadschema/situatieschets laten tekenen door vakman. Geen zonnepanelen

Eendraadschema en situatieschets maken

Een ééndraadsschema en situatieschets laten opmaken van mijn vernieuwde elektriciteitskast. Dit om daarna een controle te laten doen.

Eéndraadschema opmaken

Situatieschets hebben wij zelf al gemaakt. Ivm verkoop heeft sgs keuring gedaan, waaronder het ontbreken hiervan als overtreding werd gemeld. Eendraadschema opmaken.

Elektrische schema's tekenen

De elektriciteit in ons huis werd recent vernieuwd. Nu zoeken we een vakman voor de opmaak van een situatieschets en een eendraadschema.

Voorbereiding keuring electriciteit

Voor de verkoop van een bestaand gelijkvloersappartement moet er een eendraadschema en een situatieschets opgemaakt worden. Het appartement is van 1998.

Elektriciteit

5 jaar geleden elektriciteit huis volledig vernieuwd. Na onderzoek afgekeurd:eendraadschema te voorzien/situatieschets van de installatie te voorzien. Niet gebruikte leidingen aan uiteinden isoleren/Nominale spanning ergens vermelden