Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Electriciteit aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Electriciteit aanleggen:

Electriciteit verder aanleggen en afwerken

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds bedraad. Andere is nog volledig te bekabelen. 3 zekeringskasten ook nog te plaatsen.

Electriciteit aanleggen

Zou gaan om renoveren van onze elektriciteit in heel de woning. Dit bestaat uit ongeveer 12 ruimtes, twee verdiepingen en een zolder.

Stopcontacten en lichtpunten aanleggen in tuinhuis

We zoeken zo vlug mogelijk iemand die kan Electriciteit leggen stopcontacten en verlichting plaatsen. We hebben een tuinhuis geplaatst van 28 m² die moet dienen voor soort winkeltje. 6 stopcontacten plus 4lichtpunten en met spots werken

Elektriciteit aanleggen voor nieuwbouw eensgezinswoning

Elektricien gezocht voor nieuwbouw eensgezinswoning Nog niks aanwezig momenteel, dus alles moet gebeuren qua electriciteit

Offerte electriciteit nieuwbouw

Offerte elektriciteit. Aanleggen van elektriciteit in een nieuwbouw.

Electriciteit op zolder opnieuw aanleggen

Electriciteit opnieuw aanleggen op zolder voor inbouw spots op 1e verdieping.

Electriciteit aanleggen op zolder

Onze woning heeft een grote zolder die volledig moet ingericht worden. Hiervoor dient er ook elektriciteit aangelegd worden voor stopkontakten en lichtpunten volgens op te maken schema. Er ligt reeds elektriciteit op de zolder, maar deze dient uitgebreid te worden.

Ik zou in een kamer zonder electriciteit ...

Ik zou in een kamer zonder electriciteit twee stopcontacten willen aanleggen. In de badkamer moet er een aansluiting komen voor een wasmachine.