Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Electriciteit vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Electriciteit vernieuwen:

Electriciteit vernieuwen

Graag had ik de zekeringskast laten vernieuwen alsook de bedrading. Er zou een nieuw elektriciteitsplan moeten komen. Ik had graag al een aantal kabels en wachtbuizen voor domotica in de toekomst.

Vernieuwen elektriciteit en zekeringkast

Deels vernieuwen van electriciteit van oude woning en vernieuwen van zekeringkast. Deze zijn niet conform. Ook vervangen van stopcontacten en nieuwe bij plaatsen, lichtpunten enz...

Electriciteit conform maken en vernieuwen afdekplaatjes en binnenwerk

Inbreuken Keuringsattest in orde maken. Stekkers bijplaatsen. Alle afdekplaatjes en binnenwerk vernieuwen naar nieuw model, volledig huis.

Vervangen elektriciteit

Woning van +/- 140m² uit 1920 De volledige electriciteit vervangen /vernieuwen

Oude electriciteit vervangen

Wij willen voor kleine studio de elektra laten vernieuwen inclusief zekeringkast met aardlek. De huidige installatie is van 1965. Het is een kleine studio van 35 m². Inclusief vervangen contactdozen en schakelaars.

Keuren en conform maken elektriciteit

Electriciteit schema opmaken en zekeringskast vernieuwen.

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.

Heraanleggen electriciteit oud huis

De elektrische installatie in ons huis is verouderd. Ik zou graag deze vernieuwen.