Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Electriciteitswerken uitvoeren bij renovatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Electriciteitswerken uitvoeren bij renovatie:

Electriciteitswerken voor een renovatieproject uitvoeren

Voor een pand in renovatie ben ik op zoek naar een electriciën, de bekabeling is reeds geplaatst doorheen de woning alsook de inbouwdozen. De uit te voeren werkzaamheden zijn aansluiten en plaatsen van stopcontacten/schakelaars alsook het plaatsen van zekeringen en aansluiten. Men moet ook een elektrisch schema voor de keuring opmaken.

Electriciteitswerken uitvoeren bij renovatie

Leggen van electriciteitskabels voor stopkontakten en verlichting. Electriciteitsplan aanwezig.Stroomtoevoerkabels aanwezig in de kamer. Ook andere werken nadien (renovatieproces).

Electriciteitswerken uitvoeren

Er moeten leidingen bij en de kast vervangen worden plus nazicht. ook buitenverlichting van halogeen naar led en verlichting naar tuinhuis vervangen.

Algemene electriciteitswerken uitvoeren voor herkeuring

Voor een herkeuring van de electriciteit heb ik een vakman nodig om de afgekeurde punten aan te pakken.

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Verschillende electriciteitswerken in bestaand huis . Zijnde aanleg nieuwe leiding in fietskot. Reparatie bestaande en aanpassen.

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik ben op zoek naar een electricien voor enkele electriciteitswerken. Men moet stopcontacten aansluiten, kabels leggen, een eendraadschema tekenen en electriciteit klaarmaken voor de keuring.

Nieuwbouw

Wij zijn nog op zoek naar een eerlijk iemand met goede referenties die onze electriciteitswerken wil uitvoeren in onze Nieuwbouw in Werchter.

Ik zoek een vakman die voor mij de ...

Ik zoek een vakman die voor mij de electriciteitswerken kan uitvoeren voor een nieuw te bouwen woning. Start der werken ruwbouw over ca 4 a 5 weken.