Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteit deels aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit deels aanpassen:

Elektriciteit deels aanpassen

Elektriciteit aanpassen voor het installatie van een nieuwe keuken.

Elektriciteit conform maken

Elektrische installatie aanpassen

Aanpassen keuringsverslag elektriciteit

Aanpassing elektriciteit na keuringsverslag elektriciteit voor verkoop woning. Rapport er beschikking.

Keuren en aanpassen elektriciteit in huurwoning

Voor vakantiehuis moet elektriciteit voldoen aan verschillende normen-aanpassen van elektriciteit. Dit is voor de vakantie verhuis dat de elektriciteit moet gekeurd worden.

Elektriciteit aanpassen en opnieuw laten keuren

Verdeelbord moet vervangen worden. De aarding moet in de tuin geplaatst worden. Voorzien van equipotentiale verbindingen. Technisch schema en herkeuring. Dit alles in een bungalow.

Elektriciteit conform maken in aangekochte woning

Elektriciteit conform maken in net aangekocht huis. Schema aanpassen en enkele stopcontacten vernieuwen. We gaan badkamers en keuken vernieuwen dus daar moet ook de elektriciteit voor aangepast worden.

Elektriciteit aanpassen

Ik kocht een woning waarbij de keuring van de elektriciteit zal moeten herdoen. Opmerkingen door keuring en deze recht te zetten.

Elektriciteit in keuken aanpassen

Ze hebben recent een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Het probleem dat zich voordoet is dat onze elektrische installatie niet voldoet voor de apparaten. Dit zou aangepast moeten worden. Het gaat om aansluitingen voor een inductievuur, een oven en afwasmachine. Ook zou er een stopcontact bij geplaatst moeten worden voor een magnetron.