Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteit controleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit controleren:

Elektriciteit controleren

Bij het boren van de kapstok op ons appartement is de elektriciteit geraakt, wat kortsluiting veroorzaakt heeft. Sindsdien geen last meer van gehad, maar zou gecontroleerd moeten worden van de verhuurder. Hij denkt dat er een stuk muur uitgekapt en terug dichtgemaakt moet worden om dit te herstellen.

Controleren verlies van elektriciteit

Controleren van verlies op electriciteits leidingen of aparaten wegens veel verbruik plots.

Controleren verliesstroom

Bij de keuring van de elektriciteit werd een te hoge verliesstroom gedetecteerd. We weten welk circuit, maar niet waar het probleem zich juist bevindt. Dit moet dus nagegaan worden en gecorrigeerd (wellicht zit het probleem ergens in gyproc muur)

Elektriciteit in orde maken voor keuring

We hebben in ons huis wat aanpassingen gedaan aan de elektriciteit en we willen deze graag laten controleren vooraleer we deze laten keuren.

Elektriciteit conform maken voor verkoop

Elektriciteit conform maken voor keuring. Zekeringkast reeds geplaatst doch te controleren. Stopcontacten zijn allemaal zonder aardingspen.

Elektriciteit vernieuwen en deels bijplaatsen

Controleren van de bestaande elektriciteit (130m²) en het plaatsen van nieuw in een bijkomend deel van de woning (215 m²). Er staat een elektriciteitskast, maar ik vrees dat deze ook moet vervangen worden. Er is ook nog geen dag en nacht-teller aanwezig.

Elektriciteit controleren op stroomverlies

De stroomschakelaar valt regelmatig uit, we hebben reeds nagekeken aan welke toestellen dit zou kunnen liggen maar vinden de oorzaak niet . Door het stroomverlies valt de electriciteit regelmatig uit op de meest uiteenlopende tijdstippen. Soms valt dit een aantal weken niet uit en soms dan weer meerdere malen in dezelfde week. Ik zoek iemand die dit probleem kan oplossen.

Elektriciteit controleren op eventueel stroomverlies

Wegens zeer hoge energiefactuur wil ik de elektriciteit laten uitmeten om te kijken of ik ergens stroomverlies heb.