Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteit halfopen bebouwing vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit halfopen bebouwing vernieuwen:

Elektriciteit halfopen bebouwing vernieuwen

Oude halfopen bebouwing van het jaar 1961. De elektriciteit moet daar volledig vervangen worden. Er liggen ijzeren wachtbuizen.

Vernieuwen elektriciteit in oud huis

De volledige elektriciteit dient vervangen te worden in een oud huis. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1994 met zo een 280 m².

Wij hebben een optie op een halfopen ...

Wij hebben een optie op een halfopen bebouwing waar de volledige elektriciteit vernieuwd dient te worden. De elektriciteit aan de plafonds ligt bovenop valse plafonds, de rest zit in de muur verwerkt. Graag een prijs(schatting) voor de volledige vernieuwing waar alles in zit (sleuven slijpen, elektriciteit plaatsen, bezetten) en een prijs waar enkel de elektriciteit geplaatst wordt (sleuven slijpen en bezetten door ons). Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 158 m².