Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteit heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit heraanleggen:

Elektriciteit heraanleggen

Elektriciteit heraanleggen. Garage/kelder. 1ste Verdiep. Betreft 210m².

Heraanleggen van de elektriciteit

In het huis moet de oude elektriciteit weg. Afwerking kunnen we zelf .

Heraanleggen elektriciteit

In onze kempische langgevelhoeve met delen uit 1700 is de elektriciteit sterk verouderd en moet vervangen en gereorganiseerd worden. Eventueel ook zonnepanelen voor zonneboiler. Momenteel zijn er 2 zekeringskasten, deze moeten terug gebracht worden tot 1.

Heraanleggen-conform maken electriciteit oud huis

Wij willen een woning aankopen maar de elektriciteit is niet conform. Het gaat op een bewoonbare oppervlakte van 136 m2. Wat zijn de kosten van het heraanleggen van de elektriciteit?

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

We hebben een oud huis gekocht, en de elektriciteit moet binnen de 18 maanden heraangelegd worden. We hebben geen idee wat dit zal kosten en onze kennis hierover is vrij beperkt.

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

Wij hebben een oud huis gekocht en vermoedelijk zal de electriciteit afgekeurd worden, deze moet dan aangepast worden aan de huidige normen (weet niet of er een aarding aanwezig is). Graag hadden wij een offerte wat de kostprijs zou zijn Adresgegevens bij afspraak

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

Wij hebben net een oud huis gekocht maar deze moet volledig voorzien worden van nieuwe elektriciteit.

Elektriciteitswerken opnieuw aan te leggen

Wij moeten de elektriciteit heraanleggen met de aankomst van onze nieuwe keuken. Stopcontacten moeten verplaatst worden en er moeten er ook nog wat extra voorzien worden. Deze werken mogen snel gebeuren. Indien mooi afgewerkt en goede prijs voor dit losstaand project kan er nog veel meer elektriciteitswerk besproken worden, alles moet comform gemaakt worden en de kast zelf moet ook vervangen worden, maar voorlopig is het keuken project proiriteit.