Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteit in muren verwerken en doortrekken naar plafonds" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit in muren verwerken en doortrekken naar plafonds:

Elektriciteit in muren verwerken en doortrekken naar plafonds

Momenteel is onze elektriciteit niet verwerkt in de muren. We zouden graag deze in de muren laten zetten en op sommige plaatsen is de elektriciteit niet doorgetrokken tot plafond. Dat moet de vakman dus ook voorzien. Het gaat om een rijhuis.

Renovatie elektriciteit

Totaal renovatie elektriciteit in garage, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping. Er moet gekapt worden in de living en keuken en 4 slaapkamers, allemaal nieuwe kabels trekken en extra stopcontacten totaal ongeveer 60 stopcontacten en ongeveer 30 lichtschakelaars, en nieuwe zekeringkast, Gewoon een totale renovatie van elektriciteit Er zitten wel buizen in de muren en plafonds om de draden doorheen te trekken, maar er moet wel gekapt worden omdat ik extra stopcontacten nodig heb. Het liefst beginnen op 22 november 2016 met werken en gelijk afmaken - niet 1 dag werken en 2 dagen niet komen.

Conform maken van de elektriciteit

Stopcontacten bijplaatsen, elektriciteit vernieuwen en verzwaren in het gehele huis dit mag bovenop de muren gebeuren. Deze werken zijn dringend daar onze achterbouw voor het moment zonder stroom zit en wij 5 kinderen hebben en geen verwarming in de badkamer. De elektriciteit moet zwaar genoeg zijn om een gezin van 7 mensen aan te kunnen, het budget dat we hebben is van een sociale lening dus alles zou moeten gebeuren met een 7000 euro. Er zou ook een extra zekeringskast bij moeten komen in de achterbouw.

Renovatie electriciteit in appartement

In appartement: 3 kamers bestaande elektriciteitsleidingen (in opbouw) in muren inbouwen en bepleisteren. Plaatsen van lichtschakelaars en stopcontacten. Plaatsen van 2 Ethernetverbindingen (contactdoos) met verbindingskabels tot aan router. Hall: herleggen in muren van elektriciteit en leggen van ingebouwde bewegingsmelder en drukknop-schakelaars.

Vernieuwen van elektriciteit

Woonhuis 1957, afgekeurde elektriciteit bij verkoop, 4 circuits, alles werkt volledig maar mist aarding, te weinig circuits, zekeringenkast moet verplaatst worden. 4 slaapkamers, living, eetkamer,keuken,kelder en garage. Badkamer is recent vernieuwd. Schema niet aanwezig, moet ook aangemaakt worden ,stopcontacten, 15-20 lichtschakelaars. Er kan op verschillende plaatsen nog in muren/vloeren weggewerkt worden doordat renovatie bezig is. Zelf kunnen we helpen bij slijpen, afwerken slijpsporen.

Verbouwing rijhuis Vinderhoute

Nieuwe elektriceit van kelder tot zolder in rijhuis met 2 verdiepingen in Vinderhoute, mag onmiddellijk starten. De vloer beneden ligt volledig open, er komen in elke kamer valse plafonds, dus de leidingen kunnen gemakkelijk geplaatst worden met weinig slijpwerk in de muren. Ik heb een sociale woonlening en die schatten 5000 euro voor de elektriciteit. U kunt met mijn altijd overleggen wat mogelijk is.

De elektriciteit moet worden vervangen ...

De elektriciteit moet worden vervangen (en in de muren worden verwerkt) in de gang, de trap, de woonkamer en de speelkamer waar er nog loden leidingen lopen. Er moeten ook meer stopcontacten en schakelaars komen. Er is al een nieuwe meterkast geplaatst maar de elektricien van toen heeft zijn bedrijf ondertussen stopgezet.

We hebben onlangs een woning gekocht ...

We hebben onlangs een woning gekocht waarin alle elektriciteit moet worden aangepast volgens de hedendaagse normen. De woning dateert van 1961. De meeste elektrische leidingen lopen langs de muren (en niet erin) en de stopcontacten en lichtpunten bestaan uit bakeliet. Ook de zekeringskast moet worden vernieuwd.