Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteitsinstallatie conform maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteitsinstallatie conform maken:

Elektriciteitsinstallatie conformeren

Wij zijn op zoek naar een elektricien die onze elektriciteitsinstallatie conform kan maken, en wat kleine electriciteitsklusjes kan doen (stopcontact (ver)plaatsen e.d.).

Elektriciteitsinstallatie conform maken

Op zoek naar een elektricien om de elektriciteit opnieuw conform te maken. Vakman dient ook een certificaat af te leveren.

Vernieuwen van elektriciteit in oude woning

Volledige vernieuwing van bestaande niet gekeurde elektriciteitsinstallatie + plaatsing van zekeringkast in alléénstaande woning. + plaatsen van extra stopcontacten. + opmaak bedradingsschema met het oog volledige woning conform te maken voor keuring.

Elektriciteit conform maken

Vernieuwing elektriciteitsinstallatie in recent aangekochte gezinswoning, (bouwjaar: 1960, bewoonbare oppervlakte: 200m²). Werken bij voorkeur uit te voeren begin juni 2019, wanneer akte verlijdt. Keuringsverslag toegevoegd in bijlage.

Elektriciteitsinstallatie conform maken

De installatie conform laten maken. Ik vermoed dat alles opnieuw zal moeten gedaan worden. Liefst voor de verhuis die voorlopig gepland staat in maart-april. Keuring zit in bijlage.

Elektriciteit conform maken

Conform maken van bestaande (deels vernieuwde) elektriciteitsinstallatie in oud huis.

Aanpassingen - conform maken elektriciteitsinstallatie

Er dienen, met het oog op een keuring, enkele aanpassingen te gebeuren aan onze elektriciteitsinstallatie. Het huis dateert van 1960, in 2013 werden de meeste zaken aangepakt maar een afwerking is nodig. Naar schatting 1 à 2 dagen werk.

Elektriciteitsinstallatie niet conform

Graag offerte van de werken die nodig zijn om de installatie conform te maken aan de wetgeving. Rapport Vinçotte ter beschikking.