Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektriciteitsproblemen oplossen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteitsproblemen oplossen:

Elektriciteitsproblemen oplossen

In orde brengen elektriciteitskast en opsporen lek.

Elektriciteitsproblemen oplossen

Beschrijving van de stroombanen Autorail 2P 2 X 10A + 8 X 16A + 6 X 20A + 3 X 25A + 3P 25A VASTSTELLINGEN: Opmerkingen - AC : Het is aangeraden om hoofdequipotentiale verbindingen te voorzien voor gas- en waterinstallatie. - AD : Deze controle omvat enkel de zichtbare delen van de installatie. - AD2 : De uitgevoerde controle is een momentopname. Dit keuringsattest is slechts een weerspiegeling van de elektrische installatie op het ogenblik van de keuring. - AE : De eenheid is bemeubeld op het ogenblik van de controle. - B : Het is niet uitgesloten dat er bijkomende inbreuken worden vastgesteld bij voorleggen van de schemaís. - U : Minimaal drie exemplaren van de elektrische schema's dienen aanwezig te zijn. VASTSTELLINGEN: Inbreuken

Elektriciteitsproblemen oplossen

Elektriciteitsproblemen. Allerlei oplossingen, herstellingen en advies. Domino uit de muur gehaald en het rook naar verbrand.

Elektriciteitsproblemen oplossen

In de tuin is er tuinverlichting die met een afstandbediening werkt. Het is in vier circuits aangelegd. Sedert een paar dagen gaat het licht automatisch aan en soms ook automatisch uit. Dit dient hersteld te worden. Daarnaast zijn er een paar spots te vervangen en daar zou ik graag weten of dit door ledspots kan. Er is ook een lamp waarvan de verbinding ergens een probleem geeft omdat het licht niet stabiel blijft maar lichter en sterker wordt zonder dat iets gedaan wordt.