Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische aansluitingen voor keuken voorzien en ethernetkabel doortrekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische aansluitingen voor keuken voorzien en ethernetkabel doortrekken:

Elektrische aansluitingen voor keuken voorzien en ethernetkabel doortrekken

In een nieuw pand moeten nog aansluitingen voorzien worden voor ovens en kookplaten op 2 verdiepen. Hiernaast ook een ethernetkabel, cat6 of beter, voorzien van de kelder tot het derde verdiep, mogelijk met wat aansluitingen onderweg.

Elektriciteit in keuken aanpassen

Ze hebben recent een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Het probleem dat zich voordoet is dat onze elektrische installatie niet voldoet voor de apparaten. Dit zou aangepast moeten worden. Het gaat om aansluitingen voor een inductievuur, een oven en afwasmachine. Ook zou er een stopcontact bij geplaatst moeten worden voor een magnetron.

Elektrische installatie vernieuwen

Appartement bouwjaar 1976, Elektriciteit nooit vervangen/aangepast. 100m². Aansluitingen voor elektrische verwarming in elke kamer.

Elektrische aansluitingen keuken

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dienen enkele stopcontacten geplaatst te worden.

Installatie conform maken

De elektrische installatie in mijn net aangekochte woning (40 jaar oud) is niet conform en moet aangepast worden. Volgens het keuringsrapport gaat het om volgende zaken: - ontbreken eendraadsschema / situatieschets - ontbreken kalibreerelementen op beveiligingen / beschermingsgraad kast onvoldoende - sommige contactdozen te voorzien van een deksel - ontbreken verzegelbare ADS aan begin installatie - algemene isolatieweerstand moet verhoogd worden - diverse aansluitingen zijn verbrand of vertonen verbrandingsverschijnselen Bijkomend moet er in de kelder vochtbestendige verlichting geplaatst worden. Op dit moment heb ik geen flauw idee qua budget (maar ik moest iets invullen).

Installeren zekeringskast

Wij hebben onlangs een bel etage gekocht wind en waterdicht? Bebouwd oppervlakte is 235 m². We zouden graag een offerte krijgen van een aanleg van de elektrische installatie. Wat het installeren van de zekeringskast inhoudt en wat domotica en het trekken van bedrading in onze woning . Ook tv en internet aansluitingen , dimmers en stopcontacten inbegrepen.

Reviseren elektrische installatie (nav. keuring Vincotte)

We wensen onze elektrische installatie in orde te brengen tov. de opmerkingen van een keuring door Vincotte. Bovendien moeten enkele defecte aansluitingen hersteld worden