Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische installatie conform maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische installatie conform maken:

Conform maken elektrische installatie

Voor een oude, nieuw aangekochte woning zal de gehele elektrische installatie op het huidige niveau moeten worden gebracht. Woonhuis met begane grond, twee slaapkamers en bergzolder. Pour une ancienne maison nouvellement achetée , il faudra mettre mettre tout le système électrique à la norme actuelle. Maison avec une rez-de-chaussée, deux chambres et grenier.

Elektrische keuring in orde maken

Er is een keuring geweest en de installatie voldoet niet aan de Arie. Graag willen wij een indicatie wat dit +/- kan gaan kosten. Wij verwachten geen detailberekening aangezien we de indicatie willen gebruiken voor aankoop woning. Inbreuken zijn: Schema's en plannen – te voorzien Metingen – te verwezelijken Verdeelborden – verdeelbord onderste rij Bescherming tegen stroom – verdeelbord onderste rij Elektrische installatie – aan CV Leidingen en kleurcode – kelder voeding drijfkracht / verdeerbord deff / 3f stopcontact aan kast

Regularisatie van elektrische installatie

Elektriciteit conform maken + attest opstellen.

Elektrische installatie conform maken

Electrische installatie van ong. 15j conform maken. Eendraadschema en situatieschets maken.

Elektriciteit volledig renoveren

Wij hebben een huis gekocht van 1951 en willen de volledige elektrische installatie vernieuwen. Indeling, gelijkvloers, inkom, keuken, woonkamer, berging, 1ste verdieping met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ook een tweede verdieping. Het gaat om een open bebouwing.

Complete installatie vervangen

Elektrische installatie is afgekeurd en moet vernieuwd worden.

Conform maken elektriciteit

Inbreuken - Schema's en plannen: - 1.01. : EÈndraadschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 16, 268, 269) - 1.01A. : Het ÈÈndraadschema moet verplicht volgende vermeldingen bevatten: de spanning en de aard van de stroom, de uitvoerder van de elektrische installatie (naam en BTW-nummer, of bij ontstentenis daarvan, het nummer, de uitreikingsdatum en de gemeente van de ID-kaart) en zijn of haar handtekening, het adres van de installatie, de naam van de eigenaar en zijn of haar handtekening, en de datum van opmaak van het schema. - 1.02. : Situatieschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 269) - 1.02A. : Het situatieschema moet verplicht volgende vermeldingen bevatten: de uitvoerder van de elektrische installatie en zijn of haar

Elektrische installatie controleren en conform maken

Electrische installatie controleren en conform maken. Is 20j geleden vernieuwd maar geen schema's beschikbaar.