Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische installatie in orde maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische installatie in orde maken:

Elektrische installatie in orde maken

Hebben een huis gekocht, bouwjaar ergens jaren '70. We willen graag de elektriciteit op orde laten maken. Inclusief de voorbereidingen voor een dak vol zonnepanelen, daar zal een aparte groep voor moeten worden aangelegd neem ik aan.

Elektrische installatie in orde maken

Ik heb een woning gekocht waarvan de elektriciteit niet conform is en die moet conform gemaakt worden. Herkeuring van Arei moet daarna ook gebeuren.

Niet-conforme elektrische installatie in orde maken

Elektrische installatie is niet conform. Voor vastgestelde inbreuken, zie bijlage. De badkamer is reeds in orde gemaakt.

Electriciteit conform maken

Recent aangekocht appartement 120 m² van welke de elektriciteit niet conform is. De elektrische installatie moet bijgevolg vernieuwd en opnieuw gekeurd worden.

Afgekeurde elektrische installatie in orde brengen

Graag een vakman voor oplossen van problemen - zie bijgevoegde elektriciteitsattest.

Elektrische installatie vernieuwen

Vernieuwen elektrische installatie volgens opgemaakt rapport.

Nieuwe aansluiting in elektrakast maken

Op een camping een nieuwe aansluiting in elektrakast maken met grondwerk naar een nieuwe kampeerplaats. Ook hebben wij een keuringsrapport van ATK waarin het nodige aan aanpassingen moet gebeuren in onze elektrische installatie.

Opmaken elektrische schema's

Wij hebben eind 2015 een magazijn gekocht. Tijdens de verbouwingen zijn er 2 nieuwe borden geplaatst en is de bestaande installatie iets aangepast. Hier zijn echter nooit nieuwe schema's van gemaakt. Voor de 5 jarige controle hebben we een het zendraadschema, situatieschema en dossier uitwendige invloedsfactoren nodig, wij zijn echter enkel in bezit van het eendraadschema uit 1999. Een van onze medewerkers weet precies hoe de installatie nu in elkaar steekt en welke aanpassingen er zijn gemaakt, er hoeft dus niet gemeten te worden, enkel controle en tekeningen.