Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische keuring in orde maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische keuring in orde maken:

Elektrische keuring in orde maken

Er is een keuring geweest en de installatie voldoet niet aan de Arie. Graag willen wij een indicatie wat dit +/- kan gaan kosten. Wij verwachten geen detailberekening aangezien we de indicatie willen gebruiken voor aankoop woning. Inbreuken zijn: Schema's en plannen – te voorzien Metingen – te verwezelijken Verdeelborden – verdeelbord onderste rij Bescherming tegen stroom – verdeelbord onderste rij Elektrische installatie – aan CV Leidingen en kleurcode – kelder voeding drijfkracht / verdeerbord deff / 3f stopcontact aan kast

Elektriciteit in orde brengen

Ik heb een woning gekocht maar elektriciteit keuring was niet in orde er zijn een paar dingen die moeten gedaan worden voor ik terug laat herkeuren ook zijn er een paar rolluiken die op elektrische bediening moet komen

Ééndraadschema en situatieschema

Maken van eendraads- en situatieschema voor keuring elektrische installatie. Betreft een huis van jaren 60 maar elektriciteit vernieuwd begin jaren 2000.

Eendraadschema en situatieschema uittekenen

Naar aanleiding van installatie zonnepanelen zal er een keuring van de elektrische installatie gebeuren. Hiervoor zullen we eendraadschema en situatieschema nodig hebben.

Inbreuken elektrische keuring herstellen

De volgende inbreuken moeten worden opgelost: - soepele kabel zonder cilindrische kabelschoenen - Het elektrisch dossier kon niet worden voorgelegd - Sommige stopcontacten met aardingspen zijn niet verbonden met de aarding

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Herstellen inbreuken op een elektrische keuring.

Conform maken elektrische installatie

In de garage is een klein brandje geweest en daar moeten leidingen worden vervangen. Verder alles conform maken voor keuring, waarschijnlijk ook nieuwe of uitbreiding zekeringkast. Mettre en conformité l'électricité suite à un incendie.

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Bij de aankoop van een woning bleek de elektriciteit niet conform. Ik wil deze inbreuken in orde laten zetten door een elektricien.