Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische kortsluiting herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische kortsluiting herstellen:

Elektrische kortsluiting herstellen

Ik wil graag elektrische kortsluiting laten herstellen - dit kwam door waterschade van het plafond.

Elektrische kortsluiting opsporen

De 2 zekeringen die de keuken en een gedeelte van de living beschermen, vallen na 10, 20 minuten uit.

Vervangen van elektrische boiler

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn elektrische boiler. Mijn oude boiler is stuk, ik krijg telkens kortsluiting. Ik wil graag op heel korte termijn deze boiler vervangen. Mijn oude boiler is 2-fasig, nochtans is er een 3-fasige voorziening van elektriciteit. Mijn gezin bestaat uit 3 volwassenen. Mijn enige energiebron in huis is elektriciteit. Ik heb zonnepanelen (10 kVA) met een opbrengst vorig jaar van 12, 500 kWh. Mijn verbruik ligt rond de 16,000 kWh. Het liefst had ik een ecologische oplossing (b.v. lucht-water warmtepomp), maar gezien de urgentie is waarschijnlijk een standaard elektrische boiler op dit moment het meest aangewezen. P.S. : Op dit moment zit ik in het buitenland en wens niet gebeld te worden.

Opzoeken van elektrische kortsluiting

Klusje: het opzoeken van een electrische kortsluiting in huis.

Dompelpomp te herstellen

Ik heb een oude dompelpomp van 1998 van het merk STORK type VORT X -12/8 AUT (Johnson pump). Recent gaf deze pomp kortsluiting die naar ik vermoed het gevolg is van een verduurde elektrische kabel. Ik meen daarom dat deze pomp herstelt kan worden door er een nieuwe waterdichte solide kabel in te monteren. Kan u mij hierbij helpen. Ik kan de pomp tot bij u brengen.

Reparatie elektrische handdoekdroger of installatie van een nieuwe

Ik zou graag 3 offertes hebben voor de reparatie van een handdoekdroger die nu kortsluiting geeft. Als dat niet te repareren is wil ik een nieuwe laten installeren.

Graag werd ik door een elektricien ...

Graag werd ik door een elektricien gecontacteerd voor een bestek (voor verzekering) en herstelling van een elektrische leiding in huis. Defect veroorzaakt door een waterlek van bovenbuur. Lichtpunt in slaapkamer geeft kortsluiting. Graag vakman uit regio Aalst. Alvast bedankt. Michael De Schepper 0477/614792