Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische verwarming plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische verwarming plaatsen:

Elektrische verwarming plaatsen

Verwarming op elektriciteit voor ong 100 m2.

Kleine elektrische werken in appartement

Vervanging verschillende schakelaars, verificatie goede werking verlichtingsarmatuur, toevoegen timer en stopcontact tussen elektriciteitskast en pomp van de verwarming, herstellen enkele stopcontacten, toevoegen draadloze schakelaar, ...

Elektriciteitswerken uitvoeren voor goedkeuring en elektrische verwarming vervangen

Algemene elektriciteitswerken voor goedkeuring na huisaankoop. De elektrische verwarming en de sensor moeten vervangen worden .

Elektrische vloerverwarming herstellen

Zo'n 25 jaar geleden hebben wij elektrische vloerverwarming laten plaatsen voor onze nieuwbouwwoning. Wij stellen vast dat de laatste maanden meer en meer de verwarming van onze living op basis van de elektrische convectoren gebeurd en minder en minder door de basis verwarming (vloer). De vloerverwarming van onze living is opgedeeld in 3 zones en hiervan werkt er nog slechts 1 zone. De tegels van de 2 niet werkende zones blijven koud. Ik vermoed dat dit het gevolg is van corrosie van de elektrische weerstand (kabels) in deze zones.

Elektriciteit vernieuwen en elektrische verwarming plaatsen

In een bestaand huis moet de elektriciteit aangepast/vernieuwd worden en in enkele ruimten zou ik graag elektrische verwarming/accumulatiekachels laten plaatsen.

Controle elektrische verwarming

Wegens het ten einde komen van ons huurcontract moeten wij een attest kunnen voorleggen dat de elektrische verwarming werd gecontroleerd.

Elektrische installatie vernieuwen

Appartement bouwjaar 1976, Elektriciteit nooit vervangen/aangepast. 100m². Aansluitingen voor elektrische verwarming in elke kamer.

Vervangen van elektrische verwarming

Ik heb bijna 50 jaar oude convectoren van Masser, graag vernieuwen. Kunnen die vervangen worden door meer rendabele inrichting?