Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Elektrische vloerverwarming plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische vloerverwarming plaatsen:

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Renovatie van appartement waarin we elektrische vloerverwarming wensen. OPpverlakte is ongeveer 42 m². Te leggen op bestaande chape en onder lamelparket van 10mm dik.

Elektrische vloerverwarming leggen

Ik wil voor een vakantiewoning vloerverwarming installeren op het gelijkvloers. Het gaat om een oppervlakte tussen de 50 en 100 m².

Herstellen elektrische vloerverwarming

Osporen van een onderbreking in een elektrische vloerverwarming met kabels op kiekendraad en ingegoten in de beton met chappe en tegel er boven met een hoogspanningsgenerator.

Elektrische vloerverwarming herstellen

Zo'n 25 jaar geleden hebben wij elektrische vloerverwarming laten plaatsen voor onze nieuwbouwwoning. Wij stellen vast dat de laatste maanden meer en meer de verwarming van onze living op basis van de elektrische convectoren gebeurd en minder en minder door de basis verwarming (vloer). De vloerverwarming van onze living is opgedeeld in 3 zones en hiervan werkt er nog slechts 1 zone. De tegels van de 2 niet werkende zones blijven koud. Ik vermoed dat dit het gevolg is van corrosie van de elektrische weerstand (kabels) in deze zones.

Electriciteit te vernieuwen

De elektriciteit van een woning van het jaar 1973 moet vernieuwd worden. De woning bevat elektrische vloerverwarming.

Vervanging Elektriciteitskast 1985

Plaatsen van een nieuwe verdeelkast ter vervanging van een kast voor een woning uit 1985. Bestaande installatie op verdeelkast niveau (met onder andere elektrische vloerverwarming) dient conform gemaakt te worden aan de eisen van vandaag: hoofdschakelaar(s), verliesstroomschakelaars, zekeringen, ... De kast dient eveneens toekomstige vervangingen/uitbreidingen te ondervangen. De connectie tellers-verdeelkast dient eveneens conform de hedendaagse eisen te worrden gemaakt. Er dient een schema opgemaakt te worden vd verschillende kringen (bestaande toestand) die aangesloten zijn op de kast. In een latere fase(niet in deze scope) zullen de kringen aangepast worden.