Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Kleine elektrische werken in appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kleine elektrische werken in appartement:

Elektriciteitswerken uitvoeren

Het verzoek is enkele elektrische werken in de WC/badkamer te laten uitvoeren. In de badkamer dient er een ventilator aangesloten worden. Bovendien de mogelijkheid naar een infrarood radiator/handdoekdroger kijken. In de wc willen we een quartz radiator laten installeren.

Kleine elektrische werken in appartement

Vervanging verschillende schakelaars, verificatie goede werking verlichtingsarmatuur, toevoegen timer en stopcontact tussen elektriciteitskast en pomp van de verwarming, herstellen enkele stopcontacten, toevoegen draadloze schakelaar, ...

Elektriciteit leggen op een zolderverdieping voor twee slaapkamers

Voor een zolderverdieping zijn we op zoek naar een vakman voor het leggen van elektriciteit voor de twee toekomstige slaapkamers die er komen. Dit moet gecoördineerd worden met het plaatsen van de gyprocwanden die zullen worden geplaatst. Verder wordt een voorlopige keuken geïnstalleerd met een inductiekookplaat. Ook hiervoor hadden we graag hulp en advies, zeker met het oog op de nog niet goedgekeurde elektrische installatie. Wat de installatie betreft: deze was afgekeurd bij verkoop, dus een derde deel van de taak zou bestaan uit het regulariseren van de installatie zodat deze kan worden goedgekeurd, na alle werken.

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.

Conform maken van elektriciteit

Conform maken van elektriciteit: Het huis is net gekocht vanaf 1 maart kunnen de werken plaats vinden. Ik ben een woning in Herzele dorp aan het renoveren en de elektrische installatie is niet conform en moet dus in orde gezet worden. Ik ben in het bezit van een keuringsattest dat dateert van 2013 waar de gebreken omschreven staan.

Elektrische installatie vernieuwen

Ik wil een aantal elecktriciteitswerken uitvoeren. Een 5-tal zekeringskasten, 32 lichtpunten waarvan ongeveer 12 sensorlampen en 5 noodverlichting in de trappenhal, ongeveer 60 stopcontactpunten met meestal dubbele wanddozen. Werken moeten gebeuren in een rijhuis van ongeveer 150 m².

Zekering herstellen van elektrische installatie

Sommige stopcontacten werken niet.

Elektrische werken in kelder van appartementsgebouw

Aansluiting en tellers vervangen in kelder van app. Gebouw met 6 appartementen: afbraak oude installatie - tellerbatterij met meterkasten plaatsen - kabels tussen meterkast en binneninstallaties plaatsen - aansluitkabel leggen van tellerbatterij naar waar de huidige aansluiting binnenkomt in het gebouw.