Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Grundfos regenwaterpomp herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grundfos regenwaterpomp herstellen:

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Mijn regenwaterpomp (Grundfoss pomp MQ45) werkt niet meer, ik gebruik deze enkel voor de wasmachine en wc. Op zoek naar een vakman om herstelling uit te voeren.

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.

Herstelling regenwaterpomp installatie Grundfos

Tijdens het sproeien van de gazon met regenwater valt regelmatig plots de druk volledig weg. Het duurt ca 2 minuten voor de pomp vanzelf terug begint te draaien. Als ik op de knop van de TSJ druk begint hij onmiddellijk. Lijkt er sterk op dat er geen lucht/stikstof meer in het drukvat zit. Installatie uit 1999, Grundfos Jetsub JS 3-06 pomp (model 1D020003), Stogermatic Postbox drukschakelaar, Grundfos TSJ, drukvat Grundfos WX235L