Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Herstellen elektriciteit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen elektriciteit:

Elektriciteit herstellen na negatief keuringsrapport

Ik heb een oud appartement gekocht en er is een keuringsrapport gebeurd. Dit is afgekeurd en er dienen herstellingen uitgevoerd te worden.

Herstellen elektriciteit

Drie stopcontacten vervangen van het type ticino We zoeken een elektricien die dit voor ons kan doen.

Elektriciteit vernieuwen in een horecazaak

Elektriciteitswerken in een horeca zaak en discotheek. Alle stopcontacten nakijken, verlichting in toilet herstellen , vernieuwen. Dit is met een gelijkvloers en bovenverdieping.

Inbreuken elektrische laagspanningsinstallatie repareren

Ik heb net een starterswoning (appartement) gekocht waarvan de elektrische installatie niet in orde blijkt te zijn en nog moet gekeurd worden. Herstellen van de elektriciteit.

Herstellen Novotecnica motor kantelpoort

Herstellen van een kantelpoort , gaat niet meer open en toe. Ligt aan de elektriciteit volgens mij want al veel vernieuwd , het is een Novotecnica motor graag herstellen.

Elektriciteit herstellen

We hebben kortsluiting in 2 stopcontacten. Graag nazicht en reparatie. - bij aankoop huis elektriciteit afgekeurd. Graag in orde brengen: Aardingspinnen en aardingsscheider plaatsen in kelder, equipotentiale verbindingen, uitwerken elektriciteitsplan, en erkende keuring.

Herstellen van elektriciteit en verplaatsen hanglampen

Men moet een of 2 stopcontacten vervangen en men moek 5 lampen herstellen. Hiernaast moet men ook de electriciteit veranderen.

Elektriciteitsklussen , ramen boven, plafond

2 contacten elektriciteit herstellen, lampen in 2 armaturen terug laten werken of armatuur vervangen, staande lamp nieuwe lamp in zetten, muziekversterker terug laten werken na overschakeling Telenet-Proximus, ramen boven buitenkant afschuren en teug beschermende laag op zetten, plafond ca. 12-16m2 schilderen.