Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Herstellen elektrisch openschuivend dak veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen elektrisch openschuivend dak veranda:

Herstellen elektrisch openschuivend dak veranda

Het dak van de veranda is electrisch openschuivend. De electrische aandrijfriemen zijn gesprongen. De veranda is een veranda van het vroegere Sinproject, de opvolger van Zonneranda.

Lucht water warmtepomp herstellen

Warmtepomp geeft kortsluiting op mijn elektrisch netwerk. Bij nazicht blijkt de compressor stuk te zijn.

Herstellen garagepoort

Sinds enige tijd is onze sectionnale garagepoort niet langer elektrisch bedienbaar, enkel handmatig. Wij zouden dan ook graag een offerte ontvangen ter herstelling of, indien nodig vervanging, van deze poort. U kan mij telefonisch bereiken voor een afspraak op het nummer.

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.