Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Herstelling elektrische zonnewering" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling elektrische zonnewering:

Herstelling elektrische zonnewering

Mijn zonwering met knikarm is stuk. De elektrische motor maakt nog wel een geluid maar het beweegt niet meer.

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Poort gaat niet meer open. Graag herstelling. Dit is een Max twister 1E.

Herstelling elektrische installatie

De elektrische installatie is niet volledig in orde.

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 200 liter (denk ik), die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer. Er komt geen warm water meer door en er is ook heel weinig druk op het koud water in de badkamer. Ik ben eigenaar van de woning sinds een aantal weken en weet niet als de vorige eigenaar ooit een onderhoud gedaan heeft voor te ontkalken. Kan u mij een richtprijs geven van een onderhoud/ herstelling?

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler (50l) lekt op twee plaatsen aan de onderkant (aan het overdrukventiel en aan het plastieken deksel waaronder de watertemperatuur geregeld kan worden). Telkens kleine druppels, nooit echt veel water.

Herstelling elektrische zonnewering

Elektrische zonnewering blokkeert. Daarnaast ook 2 rolluiken gaan niet meer open. Graag hersteller.

Herstelling aandrijvingskabels elektrische zonnewerking en 2 rolluiken

De aandrijvingskabels/touwen van onze elektrische zonnewering op de veranda zijn langs beide kanten kapot. (optioneel: dak van veranda schoonmaken). Daarnaast zijn er ook twee linten van rolluiken kapot of aan vervanging toe. De rolluiken heb een kast langs buiten. Eén op verdieping 1, en één op verdieping 2. Graag ook offertes indien u één van beide reparaties kan uitvoeren. Vooral de zonnewering is dringend. We hebben een baby van 4 weken in huis en de veranda warmt heel fel op bij warm weer.

Herstelling elektrische installatie

De elektrische installatie van een garagegebouw zou moeten hersteld worden. In bijlage omschrijving van de inbreuken. Graag offerte voor begin volgende week. Keuringsrapport ter beschikking.