Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Herstelling parlofoon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling parlofoon:

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Vakman voor herstelling deuropener met parlofoon. Gebouw heeft 3 verdiepingen. Communiceren lukt wel, maar ontgrendelingssignaal komt niet door. De deur gaat niet open. Is een gebouw met 3 verdiepingen. 3 Appartementen.

Herstellen parlofoon

Geen connectie meer. Je hoort niets, de bel werkt niet. Het lichtje brand, dus er is wel degelijk stroom. Appartementsblok met 3 appartementen, gemakkelijk bereikbaar. Indien mogelijk herstelling (of vernieuwing).

Herstelling parlofoon

Sinds kort horen wij de stem van de aanbeller heel miniem tot helemaal niet. Al de andere functies aan de parlofoon werken perfect.

Deurbel met parlofoon/videofoon herstellen

Appartement met 3 verdiepingen heeft deurbel met parlofonie/videofonie van B-Fast. Vorig weekend is bij een herstelling van de lift de differentieel uitgevallen. Na het terug aanzetten, werkt het belsysteem niet meer. Alle zekeringen staan aan, misschien is de voeding (Bitronvideo AV4005/002, zie foto) stuk? Elektricien gezocht die dit kan komen nakijken/herstellen.

Herstelling parlofoon en bel appartement

Parlefoon werkt niet meer op appartement 2 de verdiep te wilryk en de bel moet even nagekeken worden daarvoor altyd gewerkt ; misschien voor vakmensen een kleinigheid wy danken jullie toch alvast. Gr. R;

Herstellen of vervangen van 6 parlofoons en videofoon

Voor onze appartementenblok is er een probleem met de huidige parlofoon alsook het slot van de hoofddeur. Indien mogelijk herstelling van de huidige toestellen of vervangen van 6 parlofoons, eventueel videofoon + herstellen van het toegangsslot.

Herstelling parlofoon

We zijn een verkoopkantoor gevestigd in Mariakerke-Gent. Onze parlofoon werkt niet meer en wanneer er beneden gebeld wordt horen we dit niet . Het scherm licht ook niet meer op, dus we zien niet wie er voor de deur staat.

Herstelling van parlophone in appartement met kleine andere klusjes

Ik woon in een appartementsgebouw en mijn parlofoon werkt niet meer. Na contact name met de syndicus blijkt de storing bij mij in het appartement te zijn en niet beneden bij de ingang. Ook zijn er een paar lampen die niet kapot zijn (heb ik getest) maar toch geen contact geven in de boekenkast en de hal. Graag hiervoor contact met een persoon die deze storingen kan herstellen.