Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Kabel en verlichting herstellen na schade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kabel en verlichting herstellen na schade:

Kabel en verlichting herstellen na schade

Na het stormweer van afgelopen nacht is de electriciteitskabel van de buitenverlichting losgekomen van de gevel en hangt nu te slingeren. Klus: vernieuwen van de buitenverlichting + kabel vastmaken aan de gevel.

Buitenverlichting aanleggen

We hebben juist een nieuw terras aangelegd en zouden er nu ook verlichting inwillen. Er moet een kabel + schakelaar aangelegd worden van het huis naar het terras. Ook zouden we nog 2 lampen in onze tuin erop aansluiten. De verlichting is al aangekocht.

Verschillende elektrische problemen oplossen herstellen

Verlichting repareren, waarschijnlijk kabelbreuk onder grond. 5 lichtpunten in voortuin aan pilaren, kabel onder beplanting via kruipruimte naar kast. Tevens een aantal klussen zoals ethernet kabel trekken naar eerste verdiep, aansluiten warmtepomp op zekeringkast, leveren en montage van 3 schijnwerpers aan buitenmuur, e.d.

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

Wij willen in 1 van de kamers in ons huis een dressing laten plaatsen. Hiervoor moet er een kabel aangelegd worden om de verlichting van de dressing op aan te kunnen sluiten. Daarnaast zouden wij de verlichting in de kamer willen heraanleggen en eventueel een extra stopcontact laten plaatsen.

Vernieuwen electriciteit Verbouwing

In ons renovatie project moeten we de elektriciteit volledig vernieuwen: - Stopcontacten zijn niet geaard - Elektriciteit kast te moderniseren - Uitbreiden aantal groepen (natte ruimtes en zolder) - Mogelijk ook verlichting aan te passen - Extra aansluitingen voor Kabel en Internet Graag een afspraak voor een offerte om zo snel mogelijk te kunnen beginnen!

Verlichting - doortrekken van kabels

Ik wil electriciteit doortrekken vanuit (gesloten) woning naar tuin voor buitenverlichting prieel. Bedoeling is door te trekken vanuit washok naar buiten toe & kabel ( zo'n 10-tal meter) onder de grond door te trekken. Wel nodige aanpassing nodig versterking electriciteitsvermogen in washok aangezien reeds 3 apparaten op 1 stopcontact.

Tuinverlichting plaatsen

- eerst een greppel graven van ongeveer 20 meter lang - in deze greppel een electriciteitskabel plaatsen. Deze in een beschermd omhulsel plaatsen zodanig dat de kabel beschermd is tegen beschadiging met een steek spade of andere scherpe voorwerpen - Voor een stabiele plaatsing de verlichting op een klinker monteren van 20X20cm waardoor ze stevig in de grond blijven staan. - de voedingskabel ligt reeds klaar waar je verder op kan aanwerken en de verlichting kan aansluiten (6 verlichtingspaaltjes in totaal) - na het testen de greppel terug mooi dichtdoen en de tuin proper achter laten.

Electricien mechelen voor renovatie corrigeren na vorige aannemer tot keuring

verder afwerken wat aannemer heeft stopgezet kabels tegoei wegwerken in goten en bredere goten plaatsen extra kast voorzien voor zekeringen reparatie sommige kabels die niet beschermd zijn herdoen sommige kabel naar buiten vastzetten stopcontacten installeren schakelmateriaal in bakeliet http://www.kempischebouwmaterialen.be/assortiment/NL/decoratieenafwerking/67/retro-schakelmateriaal/100/ extra kabels trekken voor in vertrekken die niet vernieuwd worden => opbouw 3kamers telken 1 licht, 1 schakelaar en 6 stopcontacten gang bekabelen voor verlichting extra verlichting buiten installeren ventilatie in bijkeuken voor frietenbak verlichting van keuken, voorbereiding voor spots verlichting keukenkasten met spots tussen kasten ledverlichting plaatsen p