Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Keuring en opstellen ééndraadschema" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keuring en opstellen ééndraadschema:

Eendraadschema en situatieschema opstellen

Opmaken eendraad- en situatieschema voor appartement. Keuring is gebeurd op 16/01/2020.

Keuring en opstellen ééndraadschema

Opstellen van een ééndraadschema gekoppeld aan een herkeuring van de elektriciteit om aldus een goedgekeurd attest te bekomen.Rapport keuring bijgeboegd.

Elektriciteitsschema's opstellen voor keuring

De elektriciteitswerken hebben we al zelf gedaan, enkel het opstellen van de schema's om deze voor een keuring in te dienen zouden moeten gebeuren. Het gaat over een klein huis(ruwe schatting +-100m²): gelijkvloers + 1ste verdiep (2 kamers) +1 kleine kamer op het tussenverdiep

Aanpassing elektriciteit keuring

Stopcontacten bijplaatsen, nieuwe zekeringenkast, aarding nakijken, uitmeten, plannen opstellen.

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag de installatie willen laten nazien voor keuring en een eendraadschema laten opstellen.

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan voor keuring van elektriciteit voor rijwoning. Heb zelf uitbreiding uitgevoerd, heb schema's nodig zowel voor oude gedeelte als ook voor de uitbreiding.

Opstellen van eendraadschema en keuring

Er werden 10xLG 320WP zonnepanelen geplaatst, inclusief omvormer Solaredge 2. 0 en 10 optimizers. Ik ben nog op zoek naar een opmaak ééndraadsschema en keuring naderhand hiervoor.

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Nieuw eendraadschema opstellen en aanpassen van onderstaande inbreuken vastgesteld door elektriciteitskeuring. (Het gaat om relatief kleine aanpassingen, zoals bv. symbolen aanpassen op grondplan). 1 Het ééndraadschema strookt niet met de werkelijkheid (art. 16 AREI). 2.Op kring F en G geen aansluitingen. 2 Het situatieschema strookt niet met de werkelijkheid (MB). 3 Stopcontacten zonder aarding dienen juist symbool te hebben. 4 Stopcontacten zonder aarding: pen mag niet afgebroken zijn. Juiste stopcontacten dienen voorzien te worden. 5 Het gebruik van geleiders van het type VOB, zonder bijkomende afscherming is niet toegestaan (art. 207, 210 AREI).