Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Lichten plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lichten plaatsen:

Lichten plaatsen

4 Plafondlichten plaatsen in verschillende binnenruimtes. Stopcontact zonder aarding vervangen door stopcontact met aarding.

Basis elektriciteit aansluiten

Elektriciteitskast plaatsen met de basis aansluitingen en voor aantal lichten en stopcontacten gelijk aan het aantal aanwezige kamers. 2 3fasige aansluitingen voor kookvuur/oven en een aansluiting voor gas en water puur voor een toilet en een douche

Bewegingsmelders plaatsen voor binnenverlichting

Drukknoppen vervangen door bewegingsmelders licht. Graag hadden wij op ieder verdiep bewegingsmelders geplaatst binnen in een appartementsgebouw met 7 verdiepingen. De lichten wordt nu aangestoken door drukknoppen. Op het gelijkvloers staat er al een bewegingsmelder. Omgeving in Oostende.