Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Nazicht Vervanging productiemeter zonnepanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nazicht Vervanging productiemeter zonnepanelen:

Nazicht en onderhoud van een oude accumulatoren

Vervanging of herstellen van 2 oude accumulatoren in de woonkamer (ongeveer 30 m²) Accumulatoren op elektriciteit.

Nazicht/Vervanging productiemeter zonnepanelen

Vervangen productiemeter zonnepanelen We hebben een werkende zonnepaneleninstallatie van 10 jaar oud. De productiemeter (gebruikt voor het registreren van groene-stroom certificaten) werkt niet naar behoren. Deze meter meet slechts een deel van de opbrengst van de zonnepanelen (vergeleken met de omvormer). We zoeken een erkend technicus die onze productiemeter kan vervangen en ons kan helpen de niet-geregistreerde opbrengst te consolideren (en doorgeven aan VREG).

Nazicht defecten transfos en lichten uitvoeren

Nazicht transfos en reparatie-vervanging vervanging lampen in totaal 10 En een kortsluiting herstellen

Nazicht elektriciteitsproblemen

Wij hebben problemen met één van de zekeringen in de elektriciteitskast. Deze zekering (stopcontacten living en vroegere nachthal) blijft steeds uitvallen. Wij hebben reeds alle toestellen losgekoppeld en via verlengkabels aangekoppeld in andere ruimtes. Daar ondervinden wij geen problemen. Dus wij denken dat dit aan de zekering en/of de bekabeling erachter ligt. Kan u mij een offerte bezorgen voor een nazicht en vervanging van de zekeringen en evt vervanging van bedrading in zekeringskast?

Volledig nazicht en renovatie van ...

Volledig nazicht en renovatie van verouderd electriciteits-netwerk. Inclusief vervanging zekeringkas en plaatsing enkele stopcontacten.