Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Opmaken van ééndraadschema en situatieplan elektriciteit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opmaken van ééndraadschema en situatieplan elektriciteit:

Opmaken van ééndraadschema en situatieplan elektriciteit

Eendraadschema en situatieplan opmaken. Kapotte wisselstroomschakelaar vernieuwen. Aarding uitmeten om na te gaan of de waarde goed is. Betreft bel-étage met garage op kelderniveau, 2 verdiepingen en 1 zolderverdieping. Alles werd vernieuwd en moet gekeurd worden ten laatste tegen 11/2020.

Opmaak ééndraadschema en situatieschema

Opmaken van ééndraadschema en situatieschema van de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Gaat om gebouw van 3 verdiepingen en 1 kelder.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.

Opmaken van ééndraadschema elektriciteit

Graag had ik een ééndraadschema laten opstellen ( uittekenen). Ikzelf maakte reeds een situatieschema op. Er dienen nog enkele kleine fouten weggewerkt te worden. Mijn huis bestaat uit een gelijksvloer, 2 verdiepingen + 1 zolder verdieping. Er dient terug een herkeuring te gebeuren.

Opmaak eéndraadschema

Ik moet een ééndraadschema laten opmaken en de installatie laten keuren. Het is voor mijn appartement die ik wil verkopen.

Eéndraadschema opmaken + plan

Ééndraadschema opmaken en plan elektriciteit.

Eéndraadschema opmaken

Opmaken van situatieschema en ééndraadschema + eventueel enkele kleine herstellingen a.d.h.v. keuringsverslag.

Eendraadschema opmaken

Instelling voor mensen met beperking. Negatief verslag van inspectie, geen ééndraadschema in ons bezit. Ook alle stopcontacten moeten nagekeken worden vooral controle aarding.