Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Plaatsen van airco" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van airco:

Airco installeren

Plaatsen van airco mono of split. Benodigd voor 3 slaapkamers van ongeveer 20 m². 1living ongeveer 30 m². 1leefkeuken ongeveer30 m² dient te koelen en verwarmen.

Plaatsen van airco

We willen airco plaatsen in onze gelijkvoers. Naar schatting is 9kW koelvermogen nodig, verdeeld over 2 binnen + buiten units.

Installatie electriciteit,domotica, airco,etc

Het gaat hier om een nieuwbouw waarvan de start van het gebouw gebeurt in januari 2013 daarin moet volledige airco, domotica, utp bekabeling, electriciteit komen plaatsen 125 m2+250m2+250m2+179m2 dit moet volledig worden voorzien van airco het gaat hierover een gebouw in hout, bouwheer is MI CASA graag had ik offerte gekregen voor dit, gezien dit op voorhand moet beslist worden er is door mij al een vrij grote detail gemaakt wat waar moet komen, inclusief utp verbindingen, stopcontacten, airocs, etc mvg

verwijderen van een aantal bestaande ...

verwijderen van een aantal bestaande leidingen , verleggen van leidingen voor de keukentoestellen , leggen van leidingen voor airco, plaatsen van verlichtingsarmaturen , zekeringkast aanpassen aan nieuwe toestand , leidingen voorzien voor eventuele domotica