Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Plaatsen van stopcontact" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van stopcontact:

Plaatsen van stopcontact

Voor een omvorming van garage naar bureau hebben wij een elektricien nodig die een extra accumulatieverwarming en een stopcontact kan plaatsen

Stopcontacten verhogen en extra stopcontact bijplaatsen

Er moeten stopcontacten in de keuken verhoogd worden. Hiernaast moet men ook nog een extra stopcontact plaatsen. Het is voor een nieuwbouwwoning.

Elektriciteit nakijken en camera plaatsen

In een woning : De elektriciteit nakijken worden gezien wij van plan zijn om deze terug laten herkeuren. Wij zouden ook een "camera bel" willen laten plaatsen aan de voordeur met een console in de keuken (de bekabeling is reeds voorzien) , en er is ook een extra stopcontact nodig in de garage voor de elektrische poort.

Dubbele buitenstopcontact plaatsen

Dubbel stopcontact buiten op de muur in de tuin te installeren

Nazicht en vernieuwen elektriciteit

Steken van nieuwe elektriciteitskast + aansluiten aarding (aarding ligt reeds klaar, maar niet aangesloten). Herdoen van schakelaar slaapkamer bureau (nu gaat het licht in de bureau uit als die in de slaapkamer aangaat, ze moeten samen kunnen branden). Eventueel plaatsen extra stopcontact bureau.

Schema elektriciteit tekenen en extra stopcontact plaatsen

Opmaken elektriciteitsschema. Hiernaast ook extra zekering en stopcontact plaatsen.

Garagepoort automatiseren met afstandsbediening

Ik zoek iemand die een somfy garagepoorten opener met afstandsbediening kan plaatsen. De poort staat er al en er is ook al een stopcontact.

Herstelling lamp, leggen van een stopcontact, buitenlicht

Ik heb een tafellamp dat nog in goede staat is maar er is iets kapot gesprongen, dit wil ik laten herstellen. Een wandlamp krijg ik niet goed opgehangen en misschien dat jullie dit kunnen. Graag wens ik een stopcontact te laten plaatsen, er is een schakelaar maar geen stopcontact. Buiten op het terras wil ik graag verlichting aanbrengen.