Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Plaatsen zekeringskast en aansluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen zekeringskast en aansluiting:

Aarding plaatsen vanuit zekeringskast

Ik heb zonnepanelen laten plaatsen maar moet een goede aarding hebben want bestaande is verouderd alsook eventueel een verzwaring van 15 naar 20 of 25 ampere in de hoofdkast . Ik had dit graag deze week nog gerealiseerd.

Zekeringskast vervangen en bedrading leggen

Zekeringkast vervangen-stopcontacten bijplaatsen-elektriciteit in bijbouw plaatsen. De bedrading aanpassen zodat de elektrische leidingen gekeurd kunnen worden.

Volledige elektriciteit in oude woning vernieuwen

NIEUWE aanleg van stopcontacten - lichtpunten - internet - aarding - bekabeling en zekeringskast. voor woning met 3 slpk.- 1 badkamer - keuken - living - hal - kelder. Willen en kunnen in samenspraak zelf oude leidingen verwijderen - gleuven slijpen en inbouwdoosjes plaatsen. Werk zou in laatste week van 24 - 28 febr. moeten uitgevoerd worden.

Aardingspinnen plaatsen

We hebben al 2 pinnen , er is al een gat gegraven; maar we hebben niet de boor en de Ohm meter. Een mof hebben we ook niet. De pinnen zullen nog NIET verbonden zijn met de zekeringskast.

Aanpassen van de aarding

Ik heb een nieuwe zekeringskast geplaatst in mijn woning dit met het oog op het plaatsen van zonnepanelen. Bij het meten van de aarding bleek deze onvoldoende te zijn.

Elektriciteit, coax vernieuwen en aanleggen netwerkkabels

Volledig vernieuwen elektriciteit in de woonkamer, inkomhal, badkamer beneden, badkamer boven, keuken, wasplaats, berging, 4slaapkamers en zolder. Plaatsen zekeringskast en woning voorzien van coax in woonkamer en slaapkamers alsook het plaatsen van netwerkkabels in woonkamer en slaapkamers. Huidige elektriciteit is afgekeurd.

Elektriciteitsplan van huis opmaken

Ik heb een plan nodig van waar al de elektrische kabels zitten in de muren en welke kabel wat beheerd in de zekeringskast + eventueel enkel stopcontacten bij plaatsen

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een electricien voor diverse electriciteitswerken : Het aansluiten van een gemotoriseerde verticaal rookluik, het plaatsen van een stopcontact en noodverlichting en sirene met een drukknop. Hiernaast moet men ook de zekeringskast aanpassen en had ik graag een keuringsverslag gekregen.