Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Stopcontact verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stopcontact verplaatsen:

Kleinere elektriciteitswerken uit te voeren

Stopcontact verplaatsen en schakelaar monteren in badkamer voor aansluiting sauna. Ook stopcontact in de keuken vervangen. Elektriciteit werkt niet in een kamer boven. Probleem bij schakelaar of kabels. Er is ook in de keuken een reeds gekochte kraan te installeren en een aantal lampen aan te brengen. Tot slotte ook een elektrische thermostaat vervangen en radiator in de badkamer verplaatsen

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact in bestaande, afgewerkte muur in de living van mijn appartement zou verplaatst moeten worden, zo'n 32 cm naar links en op dezelfde hoogte, met inbegrip van het frezen van de daartoe nodige sleuf en het opnieuw dichten van de openingen.

Kleine werkjes te doen

Verplaatsen stopcontact. Verlies opsporen tuin. 2 extra spots plaatsen in beton.

Electra: stopcontacten, schakelaars verplaatsen

Badkamer stopcontact plaatsen. 6 stopcontacten vervangen. In keuken 2 schakelaars verplaatsen.

Kleine herstelling

- bij plaatsen van een stopcontact voor de modem van het internet te kunnen verplaatsen - het verwijderen van 2 verouderde armaturen en vervangen door 2 nieuwe nog aan te kopen verlichtingslusters